Το σούπερ ντέρμπι και άλλα δύο

Με τρεις αναμετρήσεις αρχίζει σήμερα η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.

Στις 18:00 στο «ΓΣΠ» η Ομόνοια υποδέχεται Άρη. Η ομάδα του Τζον Κάρβερ θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και να συνεχίσει τις καλές τις εμφανίσεις ενώ η Λεμεσιανή ομάδα που βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη.

Την ίδια ώρα στο «Δασάκι» ο Εθνικός θα φιλοξενήσει την Καρμιώτισσα. Η προσφυγική ομάδα θέλει πάση θυσία την νίκη για να... το ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις ενώ η νεοφώτιστη ομάδα του Λιάσου Λούκα θα επιχειρήσει να πανηγυρίσει την τέταρτη σερί της επιτυχία.

Τέλος στις 20:00 στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ», θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα υποδεχθεί το δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λάρνακας με νίκη θα συνεχίσει την αλάνθαστη πορεία της προς τον τίτλο και παράλληλα θα αυξήσει την διαφορά από τον σημερινό της αντίπαλο στο +5. Αντίθετα οι «γαλαζοκίτρινοι» με διπλό στην Λάρνακα θα... πιάσουν κορυφή, προσπερνώντας την ΑΕΚ κατά ένα βαθμό.