Τριάρα με τους... συνήθεις ύποπτους! (Φώτος/Βίντεο)

Κυριαρχώντας σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η Ομόνοια επέστρεψε στις νίκες στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη. Σιέρινταν κιαι Ντάρμπισαϊρ σκόραραν στο πρώτο μέρος, με τον Άρη να απαντά με τον Σκούρτη στην επανάληψη. Ο Άγγλος φορ της Ομόνοιας σκόραρα ξανά και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ευκαιρία νωρίς

Με άκρως επιθετική διάθεση ξεκίνησε το παιχνίδι η Ομόνοια, η οποία μόλις στο 4' έφτιαξε την πρώτη της καλή φάση. Ο Κωνσταντινίδης ανέβηκε από δεξιά και έκανε την σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Κλέιτον ο οποίος έκανε το σουτ το οποίο κόντραρε σε αντίπαλο και έφυγε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του, ο Σοϊλέδης απο κοντά με προβολή δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Επιθετικός... μονόλογος

Η Ομόνοια συνεχίσει να έχει τον πλήρη έλεγχο και να... φλερτάρει με το γκολ. Ντάρμπισαϊρ και Φλορέσκου είχαν κάποιες καλές προσπάθειες και η επόμενες πολύ καλές φάση ήρθαν στο 25' και στο 26'. Αρχικά με τον Ντάρμπισαϊρ και στην συνέχεια με τον Σοϊλέδη. Στην πρώτη φάση απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος και την δεύτερη η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Η πίεση απέφερε καρπούς

Η πίεση των "πρασίνων" απέφερε καρπούς στο 31', όταν και έγινε το αναμενόμενο. Ο Σοϊλέδης ανέβηκε από αριστερά και έκανε την εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Σιέρινταν κινήθηκε έξυπνα και με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Γιαννακόπουλο για το 1-0!

Η σειρά του Ματ!
 
Δεν άλλαξαν και πολλά μετά το γκολ, αφού οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι οι κυρίαρχοι, καταφέρνοντας μάλιστα στην εκπνοή του ημιχρόνου να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ. Στο 44' ο Μαργκάσα εκτέλεσε κόρνερ  από δεξιά και ο Ντάρμπισαϊρ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0.

Γκολ με το... καλημέρα!

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Σκούρτης πήρε την θέση του Ονίλο και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα χρίστηκε σκόρερ, μειώνοντας σε 2-1. Ο 24χρονος φορ κινήθηκε ωραία και έκανε το δυνατό συρτό σουτ, νικώντας τον Παναγή και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Φοβερή ευκαιρία!

Ο Άρης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ όπου είχε δημιουργηθεί και στο 54'... άγγιξε την ισοφάριση. Ο Γιούσεφ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και βγήκε στο τετ α τετ με τον Παναγή, προσπάθησε να τον... κρεμάσει ωστόσο ο διεθνής γκολκίπερ απέκρουσε σωτήρια και διατήρησε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Αντίδραση και... Ματ ξανά!

Τα δεδομένα αυτά... ξύπνησαν τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας οι οποίοι αντέδρασαν και τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασαν και σε τρίτο γκολ. Ο Σιέρινταν κινήθηκε ωραία από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έκανε την παράλληλη πάσα στον Ντάρμπισαϊρ, που με εύκολο πλασέ... έγραψε το 3-1 στο 58' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Κυριαρχία και ευκαιρία
 
Απ' την στιγμή που έφτασε και στο τρίτο γκολ, η Ομόνοια επανέφερε την τάξη και έλεγξε το παιχνίδι, χωρίς να κιντυνεύσει. Μάλιστα στο 79' έφτασε κοντά και σε τέταρτο γκολ ωστόσο το κακό κοντρόλ του Ντάρμπισαϊρ δεν του επέτρεψε να... εκτελέσει σωστά για το χατ τρικ και το τελικό 3-1 ήταν γεγονός.

Oμόνοια: Παναγή, Σοϊλέδης, Βύντρα, Όρσουλιτς, Κωνσταντινίδης, Φλορέσκου (70'Κατελάρης), Μαργκάσα, Τουρέ, Κλέιτον (59'Φυλακτού), Ντάρμπισαϊαρ (87'Ρουσιάς), Σιέρινταν.

Άρης: Γιαννακόπουλος, Κυριάκου, Ευσταθίου, Παντίδος, Θεοφίλου, Παναγή, Χάρμονι, Μάρτινς, Μαραγκουδάκης (20' Αντωνίου), Γιούσεφ (69'Φράγκος), Ονίλο (46'Σκούρτης).

**Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χρίστος Νικολαϊδης με βοηθούς τους  Μιχάλη Μαρίνου και Όμηρο Τζιωρτζή.

**Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Μαραγκουδάκη με τον Αντωνίου λόγω τραυματισμού του πρώτου.

**Στα έξι γκολ έφτασε ο Κίλιαν Σιέρινταν.

**Με τα δύο σημερινά ο Ματ Ντάρμπισαϊρ έφτασε στα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα.