Κακό ματς, από έναν βαθμό… (φώτος)

Σ’ ένα ισορροπημένο παιχνίδι, κακό ποιοτικά και με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστία Δόξα και Νέα Σαλαμίνα έμειναν στην άγονη ισοπαλία 0-0. Η μοιρασιά του ενός βαθμούς κρίνεται δίκαιη με βάση την εικόνα των δυο ομάδων.

Mε το πέρας και της 11ης αγωνιστικής οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 6 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στους 13. 

Διαμαρτυρίες για πέναλτι…
Στην πρώτη τελική της προσπάθεια η Νέα Σαλαμίνα ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μπεμπέτο. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση για γέμισμα, ο Τζούρτζουριτς έκανε την μπαλιά στο κεφάλι του Σκοπελίτη και ενώ ήταν με πλάτη ο επιθετικός της ομάδας της Κατωκοπίας η μπάλα κτύπησε στο αριστερό του χέρι.  

Ισορροπημένη συνέχεια…
Η συνέχεια δεν επιφύλαξε κάτι το ιδιαίτερο αφού οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου και μονομαχιών. Όλα αυτά με την έλευση του πρώτου 15λέπτου. 

Φάουλ σε καλό σημείο αλλά…
Όσο κυλούσε ο χρόνος η Δόξα κέρδιζε μέτρα γυροφέρνοντας την αντίπαλη περιοχή. Καλύτερή της στιγμή ήταν στο 34’ όταν σε πλεονεκτική θέση κέρδισε φάουλ, όμως ο Γκόμες με απευθείας εκτέλεση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βεσελόφσκι. 

Μέτριο ματς και… 0-0
Παρουσιάζοντας αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη παιχνιδιού μοιραία ποιότητα κινήθηκε σε ρηχά νερά.  Χωρίς να καταγράφεται κάποια φάση που ν’ αξίζει λόγου και ενημέρωσης το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε 0-0. 

Κακή έξοδος Νέγκρι και φάση στο 51’ 
Στο β’ μέρος η Νέα Σαλαμίνα ήταν η ομάδα που απώλεσε την καλύτερη ευκαιρία. Ο Τσαμπούρης στο 51’ έκανε από στημένη φάση το γέμισμα, ο Νέγκρι προχώρησε σε κακή έξοδο φεύγοντάς του η μπάλα από τα χέρια. Ευτυχώς γι’ αυτόν η μπάλα δεν είχε τροχιά προς τα δίκτυα και κατέληξε έξω. 

Πιο επιθετικοί οι φιλοξενούμενοι…
Πολύ πιο βελτιωμένοι και με επιθετικές βλέψεις οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να ψάχνουν περισσότερο το γκολ. Κυρίως με την είσοδο του Μπεμπέ και την αλλαγή συστήματος έλεγξε το κέντρο γυροφέρνοντας την αντίπαλη περιοχή. 

Μοναδικό ενδιαφέρον το ρευστό σκορ…
Το γεγονός ότι το σκορ ήταν ρευστό διατηρούσε το ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι δυο τεχνικοί ρίσκαραν βάζοντας ότι καλύτερο διέθεταν στον πάγκο για επιθετική βελτίωση. Παρόλα αυτά τίποτα δεν άλλαξε και έτσι το 0-0 ήταν το τελικό σκορ.

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Πόλο, Ρεδόνδο, Πουτζουρής, Εντμάρ, Ρούντι (70’ Γουίλσον), Ενιφούλ, Πάγιες, Γκόμες (34’ Παουλίνιο), Φοφανά, Μπεμπέτο (58’ Περάλτα) 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Τσίνα, Άντονιτς, Κούσουλος, Τσαμπούρης, Σκοπελίτης, Αμπελάιρας, Τζούρτζοριτς (77’ Μακρίεφ), Μαάτσι, Ελευθερίου (60’ Μπεμπέ), Koλοκούδιας (87’ Παύλου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: -  / Ελευθερίου, Άντονιτς, Κούσουλος 

*Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αβραάμ Τσούκκας, με βοηθούς τους Μιχάλη Μαρίνου και Αντρέα Μιχαληλίδη. Επιπρόσθετοι ήταν οι Λεόντιος Τράττου και Νικόλας και Γεώργιος Νικολάου.

*Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Γκόμες στο 34’ του αγώνα. 

Η κάλυψη του ντέρμπι είναι προσφορά της BET on ALFA!