Ματς «ροντέο» αλλά ανέβηκε δεύτερη (βίντεο)

Η Γιουνγκ Μπόις απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι… όσα πάνε κι όσα έρθουν με το τρελό 4-3 επί της Σιόν, που την ανέβασε στην δεύτερη θέση του ελβετικού πρωταθλήμστος!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος παραμορφωτικός καθρέφτης για την εικόνα της Γιουνγκ Μπόις από το 0-1 του αγώνα της στην Ελβετία με τον Ολυμπιακό. Η αληθινή Γιουνγκ Μπόις είναι αυτή που εμφανίστηκε απέναντι στην Σιόν. Όχι απαραίτητα καλύτερη, αλλά πιο… τρελή. 

Τα παιχνίδια της είναι συνήθως όσα πάνε κι όσα έρθουν με την μπίλια αυτή τη φορά να κάθεται στο… κίτρινο και την ομάδα της Βέρνης να επικρατεί με 4-3 και να σκαρφαλώνει στην δεύτερη θέση του ελβετικού πρωταθλήματος λίγες μέρες πριν την επίσκεψη της στο «Καραϊσκάκης» για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αυτός που κάνει την διαφορά και δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο ματς με τους ερυθρόλευκους είναι ο Γκιγιόμ Οαρό. Ο δίμετρος Γάλλος πρώην σέντερ-φορ της Παρί Σεν Ζερμέν σκόραρε και πάλι δύο φορές, έφτασε τα 8 γκολ σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και στην ουσία είναι αυτός που γύρισε ένα απίθανο παιχνίδι με πολλές ανατροπές.

Μπορεί η Γιουνγκ Μπόις να είπε την πρώτη κουβέντα με τον Σουλεϊμάνι (9’, 1-0), όμως δύο γκολ - καρμπόν από το Κονατέ (15’, 25’) γύρισαν το σκορ στο 1-2. Ο Οαρό είπε την πρώτη του κουβέντα (52’, 2-2), όμως νέα τρύπα στην άμυνα έφερε το 2-3 από τον Ακολό (53’).

Η ομάδα της Βέρνης τα έπαιξε όλα για όλα βγαίνοντας μαζικά μπροστά και γύρισε το παιχνίδι μέσα σε λίγα λεπτά. Ένα τακουνάκι του Σχίκ μετά από ασίστ του Οαρό έφερε την νέα ισοφάριση σε 3-3 (60’), ενώ το νικητήριο γκολ πέτυχε από τα 11 βήματα ξανά ο Οαρό, που ήταν ψύχραιμος (71’) και έκανε το τελικό 4-3.