Η μάχη κερδίζεται και στην εξέδρα…

Το ντέρμπι ΑΕΛ – Ομόνοια δεσπόζει της πρώτης δόσης στης 12ης στροφής του πρωταθλήματος και το «Τσίρειο» στάδιο αναμένεται να υποδεχθεί αρκετό κόσμο. 

Σε κάθε μεταξύ τους ντέρμπι έρχονται οι αναμνήσεις του ένδοξου παρελθόντος όπου οι γέροντες σήμερα οπαδοί, τότε, πιτσιρίκια κρεμασμένα στα κιγκλιδώματα διηγούνται στους νέους με υπερηφάνεια στιγμές από τα ντέρμπι, επισημαίνοντας τους τη διαφορά του πριν και του τώρα… 

Εκ των ων ουκ άνευ τα μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξάρτητα σε τι βαθμολογική και αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται έχουν το δικό τους ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον που μεταλαμπαδεύεται και στον κόσμο που δίνει μαζικά το παρόν του στις εξέδρες για να σπρώξει με τις ιαχές του την ομάδα τουςπρος τη νίκη. Μια νίκη που πολλές φορές έχει την δική της ξεχωριστή σημασία. 

Στο αγωνιστικό σκέλος περιμένουμε σίγουρα ένα ανταγωνιστικό ματς ανάλογο του κύρους του ονόματος αλλά και συνάμα το βάρος της ιστορίας που κουβαλούν. Από κει και πέρα, πάντα ειδικό βάρος έχει και η μάχη της εξέδρας ανάμεσα στους «Λέοντες» και τους «Κηφήνες», ή πιο απλά, μεταξύ «κίτρινων» της Λεμεσού – «πράσινων» της Λευκωσίας.

Οι δύο ομάδες στηρίζονται στο κόσμο τους και τη δυναμική που τους δίνει και δεν το κρύβουν...