Τρίποντο η Καρμιώτισσα, αποδοκιμασίες η Ανόρθωση! (φώτος)

Με ένα πολύ ωραίο γκολ του Σταύρου στο πρώτο ημίχρονο, η Καρμιώτισσα έκανε μεγάλο "διπλό" μέσα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" με 0-1 και έφτασε την Ανόρθωση στους 14 βαθμούς. Αποδοκιμασίες για άλλη μια φορά από μερίδα του κόσμου της "Κυρίας" ενώ οι οργανωμένοι αποχώρησαν 20 λεπτά πριν το τέλος! Δοκάρι στις καθυστερήσεις είχε ο Ράγιος.

Λίγα πράγματα και ένα εξαιρετικό γκολ

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν "αναγνωριστικό" και ισοζυγισμένο, χωρίς φάσεις. Η Ανόρθωση ψαχνόταν για να επιβάλει τον ρυθμό της και από το 10' και μετά, τα κατάφερε. Η πρώτη τελική ήρθε στο 13' με ένα άστοχο σουτ του Πελέ, στην κίνηση. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε και η πρώτη ευκαιρία μετά από ωραία κίνηση και σέντρα του Κυριακού, την οποία απομάκρυνε ο Ντραγκόγιεβιτς με κεφαλιά για να σουτάρει ο Ράγιος από κοντά και να κόψει ο Σταύρου πάνω στην γραμμή.

Απ' εκεί και πέρα η Καρμιώτισσα απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις με μακρινά σουτ, αφού πλέον η Ανόρθωση δεν μπορούσε να κρατήσει όσο ήθελε την μπάλα και ούτε να βάλει πίεση μεσοαμυντικά. Κάπως έτσι και μετά από λάθος του Καλντερόν στο 33', ο Σταύρου από πλάγια αριστερά και σε μακρινή απόσταση, με ένα έξυπνο και πολύ ωραίο σουτ "κρέμασε" τον Κόπριβετς για το 0-1!

Το γκολ έφερε αποδοκιμασίες από τον κόσμο της Ανόρθωσης για την εμφάνιση της ομάδας του. Η "Κυρία" προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε απολύτως τίποτε πέρα από ένα σουτ του Καλό στο 44'.

Κατοχή και δοκάρι η "Κυρία"

Όπως αναμενόταν, η Ανόρθωση μπήκε επιθετικά και γυρόφερνε την περιοχή του Ντραγκόγιεβιτς. Στο 60' έχασε και την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, με τον Καλό από κοντά να μην μπορεί να κάνει δυνατή κεφαλιά. Στο 64' σε μια αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι βγήκαν επικίνδυνα, όμως ο Κόπριβετς έκανε έγκαιρη έξοδο μακριά απ' την περιοχή του και πρόλαβε τον Πόλιανετς ενώ στο 66' και στο 69' δυο μακρινά σουτ από Σεχού και Ράγιος δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Στο επόμενο διάστημα δεν υπήρχαν οι μεγάλες ευκαιρίες. Η "Κυρία" γυρόφερνε την περιοχή όμως δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους απέναντι στην καλά οργανωμένη Καρμιώτισσα, η οποία έφυγε επικίνδυνα σε αντεπιθέσεις σε 2-3 περιπτώσεις και απείλησε και με δεύτερο γκολ. Η επόμενη και τελευταία μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 92' με κοντινό σουτ του Ράγιος μετά από γέμισμα του Γκάμπριελ, που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι!

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Καλντερόν, Γκιγιέρμε, Βίκτορ, Σεχού, Πελέ (66' Κολούνγκα), Ράγιος, Κυριάκου (70' Καμπρέρα), Καλό

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγιεβιτς, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Αρότσα, Σταύρου (82' Α. Χριστοφή), Πόλιανετς (91' Πάντος), Βαττής, Σάλιακας, Όρντος (75' Κυριάκου)

Κίτρινες: Καλό / Σταύρου, Αρότσα, Ταραλίδης, Βοσκανιάν

Ενδιαφέρουν

- Πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Ανδρέα Σταύρου.

- Διαιτητής ήταν ο Νικόλας Νεοκλέους. Βοηθοί Κυριάκος Κυριάκου - Κυριάκος Σωκράτους, τέταρτος ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και παρατηρητής ο Χρίστος Σκαπούλλης.