Κατσιαράβα on fire! (φώτος)

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Εθνικού Άχνας ο οποίας επικράτησε του Άρη στο Δασάκι με 2-0. Σκόρερ και των δύο γκολ της ομάδας της Άχνας ο Κατσιαράβα, δοκάρι ο Ζελάγια στο 64΄.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Πρώτη φάση με Χατζηβασίλη...

Στο 6ο λεπτό ο Εθνικός δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία. Ο Κυπκιάνι γύρισε την μπάλα στην καρδιά της περιοχής εκεί όπου ο Χατζηβασίλης έπιασε το σουτ ωστόσο η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε εκτός.

Ισορρόπησε ο Άρης, ευκαιρία ο Εθνικός...

Ο Άρης κατάφερε να ισορροπήσει και να πάρει στην συνέχεια την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο ο Εθνικός ήταν αυτός που κατάφερε να φτάσει κοντά στο γκολ. Ο Πιντσέλι βρήκε τον Κατσιαράβα με τον επιθετικό της ομάδας της Άχνας να πιάνει ωραίο σουτ από πολύ πλάγια και τον Γιαννακόπουλο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Β΄ Ημίχρονο

Ξεκίνημα με ΓΚΟΛ  Κατσιαράβα

Στο 47΄ο Εθνικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κατσιαράβα. Ο Κιπκιάνι ήταν αυτός που με σέντρα έδωσε στον Γεωργιανό ο οποίος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο.

Κατσιαράβα... δις

Στο 61΄ ο επιθετικός του Εθνικού έκανε το 2-0 νικώντας τον Γιαννακόπουλο για δεύτερη φορά με τετ α τετ έπειτα από πάσα Χατζηβασίλη

Δοκάρι με Ζελάγια...

Ο Εθνικός δύο λεπτά μετά το τέρμα του Κατσιαράβα έφτασε κοντά στο 3-0 ωστόσο ο Ζελάγια σημάδεψε το δοκάρι.

Ο Εθνικός παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση νίκη. Οι ποδοσφαιριστές του Ιβανάουσκας μετά την ήττα από την Νέα Σαλαμίνα την περασμένη αγωνιστική έφτασε τους 14 βαθμούς.

Εθνικός: Πρότσεκ, Πιντσέλι, Αράμπαλ, Κιπιάνι, Γκριγκαλάβα, Κατσαράβα, Χατζηβασίλης, Σικάρσκι, Φιλίποφ, Κρατσούνοφ, Ζελάγια

Άρης: Γιαννακόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Μάρτινς, Μενέντες, Θεοφίλου, Αντωνίου, Κυριάκου, Ικάντε, Γιούσεφ, Γκονζάλες