(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Ο έλεγχος των διαιτητών του ντέρμπι (ΠΩΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ)

Ο απόηχος του ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ ευτυχώς σιγά-σιγά έχει κοπάσει. Ο... χαρτοπόλεμος και οι αντιπαραθέσεις έχουν ξεπεραστεί και στα δύο στρατόπεδα βλέπουν τις επόμενες τους υποχρεώσεις.

Οι επίμαχες φάσεις στο κυπριακό... κλάσικο συζητήθηκαν πάρα πολύ και τελικώς οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν ως προς την ανάλυση που έγινε από τους ειδικούς.

Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ αναζήτησε τώρα που... έκατσε η σκόνη πληροφορίες για τον... έλεγχο των διαιτητών από τον παρατηρητή του αγώνα. Σύμφωνα με τα όσα συλλέξαμε ο διαιτητής Νικολάου και ο βοηθός Δημητριάδης χρεώθηκαν από ένα σημαντικό/σοβαρό λάθος. Πρόκειται για την φάση που αρχικά υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας και στη συνέχεια δόθηκε φάουλ εκτός περιοχής. Η ευθύνη βαραίνει και τους δύο με αποτέλεσμα να μειωθεί η βαθμολογία τους, κάτι που πολύ πιθανόν να οδηγήσει τους αρμόδιους σε μη ορισμό τους στην επόμενη αγωνιστική.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετικά με τις υπόλοιπες επίμαχες φάσεις, δηλαδή, το πέναλτι των γαλαζοκιτρίνων και την αποβολή του Καρλίτος, το 2ο και το 3ο γκολ του ΑΠΟΕΛ, διαιτητής και βοηθός κρίθηκαν ως σωστοί για τις αποφάσεις τους.