Μοιρασιά με δυο γκολ σε τέσσερα λεπτά! (δηλώσεις/φώτος)

Ο Ερμής ήταν μπροστά με 0-2 μέχρι το 81' όμως η Αναγέννηση με δυο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά πήρε στο τέλος τον βαθμό. Ο Μασίνουα τα γκολ των φιλοξενούμενων, Φουρτάδο (πέναλτι) και Μπριτζίτο εκείνα των γηπεδούχων.

Η εξέλιξη...

- Πρώτο σφύριγμα

- 8' Σουτ του Χριστοδούλου, λίγο έξω

- 10' Απειλεί ξανά ο Χριστοδούλου με μακρινό σουτ και πάλι λίγο άστοχο

- 12' Έτοιμος ο Μάστρου στο σουτ του Ντε Μέλο

- 22' Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με ωραία προσπάθεια και σουτ του Βέσλεμ, λίγο έξω

- 25' Μακρινό σουτ του Μπριτζίτο, πάνω απ' τα δοκάρια

- 29' Πλασέ του Ντομινίκ, λίγο άσοχο

- 43' ΓΚΟΛ 0-1 με κοντινό πλασέ του Μασίνουα, μετά από σουτ του Ντομινίκ στο δοκάρι

- 52' Δεν πιάνει καλά την κεφαλιά από κοντά ο Φουρτάδο, πάει ψηλά

- 64' ΓΚΟΛ 0-2: Ο Μαρτίνιουκ "σερβίρει" στον Μασίνουα που από κοντά δεν δυσκολεύεται να σκοράρει ξανά. Την ώρα που ο Ντε Μέλο έκανε την πάσα στον Μαρτίνιουκ, ο δεύτερος ήταν ελαφρώς πιο μπροστά απ' τον τελευταίο αμυντικό

- 80' Πέναλτι σε ανατροπή του Νουρεντινόφσκι στον Φουρτάδο.

- 81' ΓΚΟΛ 1-2, με τον Φουρτάδο να ευστοχεί απ' τα 11 βήματα

- 84' ΓΚΟΛ 2-2, ισοφαρίζει μέσα σε τέσσερα λεπτά η Αναγέννηση, με σουτ του Μπριτζίτο από το ύψος της περιοχής

Αναγέννηση: Μάστρου, Αναστασίου, Ντιαλό, Ευθυμίου, Φωτίου (76' Χατζηγιαννακού), Βλασσόπουλος, Χριστοδούλου (64' Νατσιόπουλος), Θεράποντως, Μπριτζίτο, Βέσλεμ, Φουρτάδο (91' Ράτκοβιτς)

Ερμής: Νουρεντινόφσκι, Χριστόφ, Χριστοφή, Μπενγκά, Ντε Βρίσε, Λίλλης (34' Μπάουμαν), Μαϊσουράτζε (66' Αρτάμπε), Μαρτίνιουκ, Ντε Μέλο, Μασίνουα, Ντομινίκ (82' Άλμπα)

Κίτρινες: Χριστοδούλου, Μπριτζίτο / Μαϊσουράτζε, Νουρεντινόφσκι, Άλμπα

* Διαιτητής ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή, βοηθοί Αριστείδης Χρίστου - Χαράλαμπος Χαραλάμπους, 4ος ο Ανδέας Ορθοδόξου και παρατηρητής ο Χρίστος Σκαπούλλης.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Νίκος Παναγιώτου: "Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την λέξη αυτοκτονία, αυτό αρμόζει για εμάς. Ξεκινήσαμε άσχημα, μετά μπήκαμε στο παιχνίδι και σκοράραμε. Φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες για ακόμα ένα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύερο μέρος καταφέραμε γρήγορα να πετύχουμε δεύτερο γκολ και εκεί κάποιοι νόμισαν πως τέλειωσε το παιχνίδι. Δεν είναι εμφάνιση για τον Ερμή αυτή. Η Δερύνεια το πάλεψε και της αξίζουν συγχαρητήρια. Τα λάθη πληρώνονται".

Σάββας Πουρσαϊτίδης: "Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, κυνηγούσαμε το γκολ χωρίς να κινδυνεύουμε ιδιαίτερα. Κόντρα στην ροή δεχθήκαμε ένα τέρμα και στο ημίχρονο είδα στα μάτια των παιδιών πως είχαν την πίστη. Δυστυχώς και πάλι κόντρα στην ροή δεχθήκαμε δεύτερο γκολ αλλά δεν τα παρατήσαμε. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και το παιχνίδι άνοιξε. Είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών".