"Κυρία" με τα καλά της στο 2017! (φώτος)

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2017 η Ανόρθωση επικρατώντας της ΑΕΖ με 2-0 στο Παφιακό.

Σε τρελά κέφια ο Πελέ ο οποίος στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικός πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο τέρμα με έξυπνη εκτέλεση φάουλ. Το 2-0 ο Καρλίτος στο 70΄. Η Ανόρθωση έλεγξε το παιχνίδι σε όλη του την διάρκεια με την ΑΕΖ να έχει λίγες ευκαιρίες. Εξαιρετικές επεμβάσεις πραγματοποίησε ο Σοφρωνίου... 

H εξέλιξη του αγώνα...

Πελέ με εντυπωσιακό τρόπο... 

Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης η Ανόρθωση έφτασε στην πρώτη της τελική με τον Πελέ. Ο μέσος της Κυρίας εκτός της περιοχής, έπιασε ωραίο βολέ όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σοφρωνίου. 

Πελέ με συρτό φάουλ και 1-0!

Τρία λεπτά μετά την ευκαιρία που έχασε ο Πελέ βρήκε δίκτυα. Ο μέσος της Ανόρθωσης εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Καμπρέρα λίγο έξω από την περιοχή του Σοφρωνίου και με συρτό σουτ έγραψε το 1-0 στο Παφιακό στο 5ο λεπτό.

Πελέ σχεδόν από το κόρνερ στο 15΄

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Ανόρθωσης πήγε να αιφνιδιάσει και σχεδόν να τα καταφέρει ωστόσο έπειτα από την απευθείας εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Σοφρωνίου.  

Πρώτη φάση στο 27΄

Η απάντηση της ΑΕΖ στην ολική υπεροχή της Ανόρθωσης ήρθε στο 27ο λεπτό. Έπειτα από αλλεπάλληλες σέντρες στην περιοχή του Κόπριβετς ο Ντο Σάντος ήταν αυτός που έπιασε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον κίπερ της Ανόρθωσης να διώξει δύσκολα την μπάλα.

Μελέ, απόκρουση και τελικά... άκυρο!

Στο 41ο λεπτό η Ανόρθωση κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ ωστόσο ακυρώθηκε. Αρχικά ο Βίκτορ έστειλε την μπάλα προς τα δίκτυα ωστόσο ο Σοφρωνίου έκανε μεγάλη απόκρουση. Η μπάλα τελικά κατέληξε στα δίκτυα από τον Ίσμα ωστόσο ο βοηθός ακύρωσε το τέρμα αφού ο επιθετικός των φιλοξενουμένων ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου και ξαναμπήκε για να κάνει το πλασέ.  

Δεύτερο ημίχρονο

Ευκαιρία στο 54΄ 

Εννιά λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους η Ανόρθωση έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Ίσμα ο οποίος άλλαξε πολύ ωραία την μπάλα με τον Καμπρέρα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ όμως ο Σοφρωνίου έδιωξε σε κόρνερ. 

Ξανά ο Σοφρωνίου!

Στο 65ο λεπτό ο τερματοφύλακας της ΑΕΖ έκανε ακόμα μια εξαιρετική απόκρουση στο παιχνίδι. Ο Καμπρέρα ήταν αυτός που έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός της περιοχής όμως ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ...

ΓΚΟΛ και 2-0 

Στο 70΄του ματς η Κυρία κατάφερε να πάρει αυτό που δικαιούταν, να κάνει τα τέρματα της δύο... Ήταν ο Καλντερόν που έκανε την σέντρα από αριστερά. Ο Σοφρωνίου έκανε λανθασμένη έξοδο με αποτέλεσμα να έρθει από πίσω ο Καρλίτος και να κάνει το 2-0.

ΑΕΖ: Σοφρωνίου, Κατσής, Οζίας, Βιγιαφάνε, Σάσι, Κυριάκου, Στυλιανού, Σεμέδο, Φελισιέν, Μαμμίδης, Ντο Σάντος (78΄ Σκόπλιακ)

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Καλντερόν, Ερέρο, Αγκιλάρ, Σάντος, Βίκτορ, Πελέ, Σεχού (73΄ Οικονομίδης) Καρλίτος, Ίσμα, Καμπρέρα (80΄ Κολούνγκα)

**Το κείμενο ανανεώνεται 

Ο αγώνας ΑΕΖ - Ανόρθωση είναι μία προσφορά της Bet on Alfa