Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ρωτήθηκε και για τον υποψήφιο διάδοχο του, Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.
Ο Λουίς Ενρίκε δεν έχει επεκτείνει ακόμη το συμβόλαιο του με τους «μπλαουγκράνα» με συνέπεια οι φήμες περί αποχώρησης του να οργιάζουν.
Μάλιστα γίνεται αναφορά στον Ερνέστο Βαλβέρδε με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να τον διαδεχθεί.
Ο 46χρονος τεχνικός στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την αυριανή αναμέτρηση με τους Βάσκους στο Κύπελλο Ισπανίας (φάση των 16) δεν δίστασε να αναφερθεί στον Βαλβέρδε εξάροντας το έργο του.
«Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που προπονεί και κοουτσάρει ο Ερνέστο. Είναι ένας τεχνικός υψηλού επιπέδου. Το έχουμε διαπιστώσει αυτό σε όλες τις ομάδες στις οποίες δούλεψε. Όσο για τις φήμες για τον Ερνέστο και την Μπαρτσελόνα, είναι μέρος του αθλήματος. Για εμένα, αν υπάρξει κάτι νεότερο θα το μάθετε. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο το ματς με την Αθλέτικ».