Πρώην άσος Κυπριακής ομάδας ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ με 1 εκ. ευρώ!

Ενδιαφέρον για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή επιδεικνύει ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» έχει εκφράσει την πρόθεση του να αποκτήσει τον πρώτο σκόρερ του Σερβικού πρωταθλήματος, ο οποίος λίγα χρόνια πριν μας είχε συστηθεί για τα καλά εδώ στην Κύπρο.

Σεζόν 2012-13 και η Ένωση ανάμεσα στις πολλές μεταγραφές που κάνει, αποκτά και ένα νεαρό και άγνωστο Βραζιλιάνο ονόματι Λεονάρντο. Το μόνο που ξέραμε είναι ότι ήταν αδερφός του Άλαν Σόουζα που αγωνιζόταν ένα χρόνο πριν στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Αν και κανείς δεν τον υπολόγιζε, ο Λεονάρντο έρχεται από την εξωτερική, γίνεται με την μία βασικός, εντυπωσιάζει, παίζει 11 παιχνίδια, πετυχαίνει 5 γκολ, έχει εξαιρετικές εμφανίσεις και ο ατζέντης του, ο πολυμήχανος Ντιμίτρι Σέλουκ φέρνει πρόταση απ’ την Μέταλουργκ και φεύγει μεσούσης της σεζόν.

Ακολούθησαν δύο χρονιές σε Καμπάλα και Ανζί (7 γκολ ανά χρονιά) και άλλη μια πέρσι με την Ανζί, στην οποία σκόραρε μόλις μια φορά. Και φτάνουμε στην φετινή περίοδο που αγωνιζόμενος στην Παρτιζάν έχει απογειωθεί. Αν και εξτρέμ, μετρά 12 γκολ σε 18 εμφανίσεις και είναι ο πρώτος σκόρερ του Σερβικού πρωταθλήματος!

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει και η τιμή που κοστολογείται φτάνει στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν πέντε χρόνια στο Παραλίμνι είχε συμβόλαιο λίγο πάνω από τα χίλια ευρώ τον μήνα!