"Λευκό" απόγευμα στο ΜΑΚ (φώτος)

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Μακάρειο μεταξύ της Δόξας και της Αναγέννησης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο μέρος με την Δόξα να ισορροπεί. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά χάνοντας τις δικές τους ευκαιρίες. Το τελικό 0-0 κρίνεται ως δίκαιο αποτέλεσμα...

Καλύτερα η Αναγέννηση...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Αναγέννηση να χάνει την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Φουρτάδο ανενόχλητος δεν βρήκε στόχο με το κεφάλι εντός της περιοχής του Νέγκρι έπειτα από την σέντρα που έγινε από αριστερά.

Η ομάδα της Δερύνειας κατάφερε να φτάσει στην δεύτερη της τελική στο 8ο λεπτό με τον Αναστασίου. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπριτζίτο ωστόσο η κεφαλιά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Νέγκρι. 

Η Δόξα απάντησε στις ευκαιρίες της Αναγέννησης με τον Πουτζιουρή. Ο μέσος της ομάδας της Δόξας έπειτα από το κατέβασμα στο ύψος της περιοχής του Κορομινάς, έκανε το κοντρόλ ωστόσο το σουτ του κόντραρε και κατέληξε σε κορνερ.

Ανέβασε ρυθμούς η Δόξα...

Με την πάροδο του χρόνου η Δόξα ανέβασε ρυθμούς καταφέρνοντας να χάσει τις δικές τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Αρχικά στο 34ο λεπτό ο Αναστασίου πρόλαβε την υστάτη τον Κορομινάς ο οποίος είχε οπλίσει εντός της περιοχής. Δύο λεπτά αργότερα ο Δημητρίου έκανε το σπριντ από δεξιά, μπήκε στην περιοχή από πλάγια όμως το σουτ του σταμάτησε στον Μάστρου ο οποίος απέκρουσε σωτήρια. 

Δεύτερο μέρος

Πολύ καλός ρυθμός...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά στο Μακάρειο. Οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στον αγωνιστικό χώρο με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες. 

Τελική με Ρούντι και άουτ...

Ο Ρούντι προσπάθησε στο 68ο λεπτό του αγώνα να αιφνιδιάσει τον Μάστρου επιχειρώντας ένα πολύ μακρινό σουτ ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του πορτιέρο της Αναγέννησης. 

Η Δόξα ήταν η ομάδα που πίεσε στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης με την Αναγέννηση να έχει παθητικό ρόλο στο ματς. Η ομάδα της Κατωκοπιάς είχε για περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της φτάνοντας με σχετική ευκολία στα καρέ του Μάστρου κυρίως με τους Φοφανα και Κάστρο που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ και να κλέψει ουσιαστικά το τρίποντο.  

Δόξα: Νέγκρι, Δημητρίου, Ρούντι, Ρεδόνδο, Κένιτι, Εντμάρ, Κορομινάς, Λεονάρντο, Σεράν Πόλο, Πουτζιουρής, Γκουλόν

Αναγέννηση: Μάστρου, Ευθυμίου, Αναστασίου, Ντιαλό, Βλασόπουλος (46΄ Νατσιόπουλος), Γ. Χριστοδούλου, Θεράπωντος. Φωτίου, Μπριτζίτο, Γουέσλεμ, Φουρτάδο

Όλα όσα είπε Κάρλος Κορμπεράν:

"Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που πήρε βαθμό στα παιχνίδια που έδωσε με ΑΕΚ και Ερμή. Εκτός από τα πρώτα 15 λεπτά, μετά είχαμε τον έλεγχο. Ήταν δύσκολο όμως γιατί είχαμε διπλή άμυνα ζώνης για να περάσουμε και να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ, ενώ έπρεπε να είχαμε προσοχή στην άμυνα, αφού η Αναγέννηση είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Ακολουθούν άλλα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια".

Από την πλευρά του ο Σάββας Πουρσαϊτίδης σημείωσε:

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν τους τρεις βαθμούς. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αφού είχαμε την ευκαιρία του Φουρτάδο. Ελέγχαμε το παιχνίδι για 25 λεπτά. Μπήκαμε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο, στη συνέχεια μας πίεσε η Δόξα. Θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να σκοράρουν. Δεν πήραμε το τρίποντο και συνεχίζουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια για να πάρουμε βαθμούς".

Τα ρεπορτάζ του αγώνα Δόξα - Αναγέννηση είναι προσφορά της Bet on Alfa