Θρίλερ... και μοιρασιά (δηλώσεις/φώτος)

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τέσσερα γκολ και τρία δοκάρια, Καρμιώτισσα και Αναγέννηση συμβιβάστηκαν στο 2-2, το βράδυ της Κυριακής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δυο φορές και οι γηπεδούχοι απάντησαν, παίρνοντας τον βαθμό στο 88' και ενώ έπαιζαν με δέκα παίκτες απ' το 70'. Φουρτάδο - Ρίβας και Πόλιανετς - Πάσεκ τα γκολ.

Η εξέλιξη...

3' Δοκάρι η Καρμιώτισσα με τον Μπάρμπαρο

10' Σουτ του Μπάρμπαρο ξανά, λίγο έξω

14' Από κοντά ο Πάντος δεν μπορεί να νικήσει τον Μάστρου

24' Ωραία κίνηση του Βέσλεμ, γύρισε στον Μπριτζίτο και ο Νατσιόπουλος τον έκοψε την υστάτη

31' Δυνατή κεφαλιά του Πάντου, έτοιμος ο Μάστρου

34' Ο Ταραλίδης προσπαθεί να διώξει με κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του

38' ΓΚΟΛ 0-1 με κεφαλιά του Φουρτάδο μετά από κόρνερ

46' Σουτ του Νατσιόπουλου, πάει ψηλά

57' Κεφαλιά του Πάντου, ψηλά

70' Δεύτερη κίτρινη στον Μανογιάν που αποβάλλεται για σκληρό φάουλ στον Κολάνη

72' ΓΚΟΛ 1-1 με κοντινό πλασέ του Πόλιανετς μετά από εξαιρετική ασίστ του Όρντος

72' Τετ-α-τετ ο Φουρτάδο με τον Ντραγκόγεβιτς, δεν μπορεί να σκοράρει

77' ΓΚΟΛ 1-2 με φοβερό σουτ του Ρίβας

86' Κοντινό σουτ του Πόλιανετς, δοκάρι και έξω

88' ΓΚΟΛ 2-2 με κοντινή προβολή του Πάσεκ μετά από κεφαλιά-ασίστ του Πόλιανετς

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Δημητρίου (72' Πάσεκ), Αρότσα, Σάλιακας, Μανογιάν, Αντάμοβιτς, Μπάρμπαρο (64' Όρντος), Μπόλιεβιτς, Πάντος (82' Σταύρου)

Αναγέννηση: Μάστρου, Σωτηρίου, Ντιαλό, Φωτίου, Αναστασίου, Βλασσόπουλος, Νατσιόπουλος, Χριστοδούλου (37' Κολάνης - 75' Ιωάννου), Μπριτζίτο, Βέσλεμ, Φουρτάδο

Κίτρινες: Σταύρου, Ντραγκόγεβιτς / Φουρτάδο, Σωτηρίου

Κόκκινες: Μανογιάν (2η κίτρινη) / -

- Διαιτητής ήταν ο Λεόντιος Τράττος. Βοηθοί οι Αθηνόδωρος Ιωάννου - Νικόλας Καλησπέρας, τέταρτος ο Γιάννης Αναστασίου και παρατηρητής ο Μάριος Τσαγγάρης.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σάββας Πουρσαϊτίδης: "Δυστυχώς ήρθε πολύ λίγος κόσμος και έχασε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, θα μπορούσαμε να δεχθούμε ένα τέρμα και σταθήκαμε τυχεροί. Ισορροπήσαμε, είχαμε και εμείς ευκαιρίες, προηγηθήκαμε, ισοφαριστήκαμε και μετά ξανά το ίδιο. Ήταν χρυσή ευκαιρία εκεί που έμεινε ο αντίπαλος με δέκα παίκτες αλλά δεν αντιδράσαμε σωστά. Κάποιες στιγμές αδράνειας είναι καταστροφικές για την ομάδα. Το παιχνίδι παίχθηκε στις λεπτομέρειες αλλά νιώθουμε πολύ απογοητευμένοι απ' το αποτέλεσμα".

Λιάσος Λουκά: "Αφήσαμε την Αναγέννηση να είναι στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τις κραυγαλέες ευκαιρίες που χάσαμε. Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Σε μια στατική φάση δεχθήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την κόκκινη ισοφαρίσαμε δυο φορές. Ο αντίπαλος με το πλεονέκτημα που είχε μπορεί να αισθάνεται αδικημένος, το ίδιο και εμείς. Οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια".

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι προσφορά της Bet on Alfa