Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, παραχώρησε ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου.
Για τη νίκη επί της Δόξας: «Η ομάδα μας εξακολουθεί να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και το απολαμβάνουμε. Δίκαια κερδίσαμε τη Δόξα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ. Είμαστε σε καλό δρόμο».
Για το -1 από την 6η θέση: «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αν έρθει κάτι καλό, θα είναι καλοδεχούμενο. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να αποφύγουμε τις περσινές περιπέτειες και νομίζω πάμε καλά».
Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ: «Σεβόμαστε την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Το ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που μας αντιπροσωπεύει στην Ευρώπη. Θα κατεβούμε στο γήπεδο με στόχο τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε αγώνα. Οι παίκτες έχουν έξτρα κίνητρο όταν αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες».
Για το αν υπάρχουν προτάσεις για τους Κατσιαράβα και Ζελάγια: «Ακούμε και διαβάζουμε πολλά και διάφορα. Τίποτα δεν υπάρχει. Καμία πρόταση. Οι παίκτες συνεχίζουν κανονικά στην ομάδα μας. Αν έρθει μία καλή πρόταση θα τη συζητήσουμε. Οι παίκτες είναι προσηλωμένοι στην ομάδα μας».