Τριάρα η... απάντηση στο κρύο (φώτος)

Στο... παγωμένο ΓΣΠ η Ομόνοια κέρδισε με 3-0 τη Νέα Σαλαμίνα και επέστρεψε στις νίκες. Σκόραραν Σέρινταν και Ντέρμπισαϊαρ, ενώ ο Φούσκο ενδιάμεσα είχε στείλει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Το www.kerkida.net ήταν στο ΓΣΠ...

Καλό παιχνίδι και δυο γκολ

Οι πράσινοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 6' ο Βεσελόφσκι ήταν έτοιμος σε επικίνδυνο σουτ του Ντέρμπισαϊαρ, όπως και στο επόμενο λεπτό, σε κεφαλιά του Χριστοφή. Η ομάδα του Κάρβερ συνέχισε να έχει την κατοχή και να ψάχνει το γκολ όμως στο επόμενο διάστημα δεν μπόρεσε να απειλήσει. Αντίθετα, ήταν η Σαλαμίνα που στο 26' είχε μεγάλη ευκαιρία, με κεφαλιά του Μάατσι στο δοκάρι. Και αφού δεν τα κατάφερε ο Ολλανδός με το κεφάλι, τα κατάφερε λίγο αργότερα ο Ιρλανδός... Στο 30' ο Χριστοφή έκανε το γέμισμα και ο Σέρινταν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στην Ομόνοια, που συνέχισε να πιέζει για μεγαλύτερο προβάδισμα. Στο 38' είχε διπλή ευκαιρία με τον Βεσελόφσκι να πιάνει το σουτ του Ντέρμπισαϊαρ και τον Χριστοφή στο ριμπάουντ να σουτάρει έξω. Στο 41' είχαν και οι φιλοξενούμενοι καλή στιγμή με σουτ του Μακρίεφ που απέκρουσε ο Παναγή ενώ στο 43' έγινε το 2-0 μετά από μπαλιά του Χριστοφή και κόντρα στον Φούσκο.

Ματ και "τέλος" στο 70'

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ καλή φάση για τους γηπεδούχους, όταν στο 49' ο Φλορέσκου βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε και η μπάλα πήγε κόρνερ από κόντρα. Απ' εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν κάπως και ισορρόπησαν, όμως μέχρι το 65' το ματς δεν πρόσφερε άλλη ευκαιρία.

Τελικά η δεύτερη φάση στην "επανάληψη" έφερε και το... τέλος του ματς αφού στο 70' ο Ντέρμπισαϊαρ έκανε το 3-0 με κοντινή κεφαλιά, μετά από ασίστ του Σέρινταν. Τίποτε ιδιαίτερο απ' εκεί και πέρα. Οι Μπρέεβελντ και Αζίζ είχαν την ευκαιρία να κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας και ο Κάρβερ τους έδωσε την ευκαιρία. Άλλη μεγάλη φάση δεν είχαμε μετά το τρίτο γκολ έτσι χωρίς... πολλά-πολλά οι πράσινοι έφτασαν στο τρίποντο.

Ομόνοια: Παναγή, Παναγιώτου, Βύντρα, Όρσουλιτς, Καρλίτος, Μαργκάσα (76' Μπρέεβελντ), Φλορέσκου, Κλέιτον (83' Αζίζ), Χριστοφή (86' Κύπρου), Σέρινταν, Ντέρμπισαϊαρ

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Άντονιτς, Κούσουλος, Φούσκο, Ντουντού (69' Σκοπελίτης), Νεάγκου (66' Μπεμπέ), Αμπελάιρας, Κολοκούδιας, Μαάτσι (76' Ελευθερίου), Μακρίεφ

Κίτρινες: - / Άντονιτς

Ενδιαφέρουν

- Ντεμπούτο για τους Μπρέεβελντ και Αζίζ.

- Στα 17 γκολ ο Ματ Ντέρμπισαϊαρ.

- Στα 8 γκολ ο Κίλιαν Σέρινταν.

- Διαιτητής ήταν ο Αβραάμ Τσούκκας, με βοηθούς τους Χριστάκη Σπανό - Ανδρέα Μιχαηλίδη, 4ο τον Λούκα Σωτηρίου και παρατηρητή τον Ανδρέα Δημητρίου.

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι προσφορά της Bet on Alfa