Μεγάλο διπλό και... βήμα παραμονής (Φώτος)

Με γκολ των Μαραγκουδάκη και Γιούσεφ ο Άρης επικράτησε με 2-1 του Ερμή στο "Αντ. Παπαδόπουλος" και έκανε μεγάλο βήμα για παραμονή στην Α' Κατηγορία. Ο Ντα Σίλβα ισοφάρισε προσωρινά  σε 1-1 για τον Ερμή, που έχασε σημαντικό έδαφος για την προσπάθεια για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Δυνατά ο Ερμής - Γκολάρα ο Μαραγκουδάκης!

Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ερμής ήτν η ομάδα που ξεκίνησε πιο επιθετικά. Είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, φτάνοντας κοντά στην αντίπαλη περιοχή ωστόσο το πρώτο γκολ του αγώνα ήρθε από πλευράς φιλοξενουμένων. Στο 14'ο Αουρέλιο κέρδισε φάουλ, ο Σκούρτης έκανε την κεφαλιά πάσα στον Μαραγκουδάκη ο οποίος με βολ πλανέ έξω απ' την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0.

Ευκαιρία για δεύτερο

Μετά το γκολ, το παιχνίδι άνοιξε αρκετά και η μπάλα ανεβοκατέβαινε μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Ερμής ήταν πιο απειλητικός, ωστόσο ο Άρης ήταν αυτός που είχε και την επόμενη καλή ευκαιρία με την εκτέλεση κόρνερ του Αουρέλιο στο 32' που έδιωξε δύσκολα ο Στυλιανού.]

Πίεση και ισοφάριση

Η επιθετικότητα του Ερμή απέφερε καρπούς στο 38', με την ισοφάριση σε 1-1. Μετά από σέντρα από δεξιά, ο Ντα Σίλβα διεκδίκησε την μπάλα μαζί με τον Γιαννακόπουλο, αυτή χτύπησε στον Θεοφίλου και κατέληξε στα δίκτυα του Άρη.

Τέσσερα λεπτά μετά!

Τέσσερα λεπτά κράτησε η χαρά των γηπεδούχων, αφού ο Άρης... χτύπησε ξανά και πήρε εκ νέου το προβόδισμα. Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Σκούρτης κέρδισε τον Ντε Πίνα και έκανε το παράλληλο γύρισμα εκεί που ο Γιούσεφ με αριστερό πλασέ νίκησε τον Στυλιανού για το 1-2 στο 42'!

Δοκάρι ο Ερμής!

Στο 50' ο Μασίνουα πέραασε στο παιχνίδι σαν αλλαγή και έδωσε... πνοή στην επιθετική γραμμή των γηπεδούχων. Μάλιστα στο 57' με κεφαλιά πάσα έφερε τον Ντα Σίλβα σε θέση βολής, όμως το πλασέ του τελευταίο σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, με το 2-1 να παραμένει.

Πίεση χωρίς αποτέλεσμα

Απ' το 50' και μετά, το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους. Κυρίως με τους Μασίνουα και Ντε Μέλο, οι "φτεροπόδαροι" έφταναν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

ΕΡΜΗΣ: Στυλιανού, Χριστοφή, Ντε Πίνα (81'Γκραντίν), Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Μαϊσουράτζε (50'Μασίνουα), Αρτάμπε, Μαρτίνιουκ, Παγιές, Ντε Μέλο, Ντα Σίλβα.

ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Ράσμους, Μενέντες, Ράντου, Θεοφίλου, Αουρέλιο, Παχίπης, Μαραγκουδάκης, Γιούσεφ (81'Βέλνα), Αντωνίου (59'Φράγκος), Σκούρτης (75'Πούλπο).

KIΤΡΙΝΕΣ: Ντε Πίνα, Ντα Σίλβα - Ράσμους, Παχίπης.

**Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Νικόλας Νεοκλέους με βοηθούς τους Ιωάννη Λαζάρου και Γιώργο Χαραλάμπους.

Τα ρεπορτάζ του Ερμής - Άρης είναι μια προσφορά της Bet on Alfa