Καταιγιστικός με τεσσάρα! (φώτος)

Άνετη επικράτηση από τον Άρη στο Τσίρειο, που έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη του, αυτή τη φορά, με 4-0 κόντρα στην Αναγέννηση. Τα γκολ ο Σκούρτης στο 28΄, ο Μάρτινς στο 60΄ και δύο ο Πούλπο Γκονζάλες στο 78' και στο 88΄.

Γρήγορο παιχνίδι και μπόλικο πάθος…

Με του καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ο αγώνας αφού οι δύο ομάδες θέλησαν να δημιουργήσουν ένα γρήγορο ρυθμό ώστε να γίνουν απειλητικές.  Ό,τι καλύτερο από πλευράς φάσεων ήταν στο 11’ ένα καλό σουτ από τον Ράτκοβιτς το οποίο απόκρουσε την μπάλα ο Γιαννακόπουλος με γροθιές. Δεύτερη καλύτερη ευκαιρία ήταν στο 17′ Σουτ  με τον Γίουσεφ να βρίσκει χώρο και να κάνει το σουτ όμως ο Μάστρου ήταν σε ετοιμότητα μπλοκάροντας με διπλή προσπάθεια. 

Τεράστια ευκαιρία με Μαραγκουδάκη

Στο 26’ ο Άρης απώλεσε τεράστια ευκαιρία με τον Μαραγκουδάκη εντελώς μόνο να αστοχεί το ύψος της μικρής περιοχής σε πάσα πάρε-βάλε του Γιούσεφ.

1-0 στο 28’ με Σκούρτη…

Η αγωνιστική άνοδος των γηπεδούχων απέφερε καρπούς δύο λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 28’ ο  Σκούρτης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μάστρου και με δυνατό σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ.

Νέα κλασική ευκαιρία με Σκούρτη
Στο 38’ ο Άρης έχασε νέα κλασική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του όμως ο Σκούρτης δεν κατάφερε από το ύψος του πέναλτι τη να βρει στόχο. Με αυτά και με εκείνα το σφύριγμα του ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους προβάδισμα 0-1. 

Κλασική και στο δεύτερο μέρος

Στο 54’ οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο 2-0 με τον Γιούσεφ να συνδιάζεται με τον Σκούρτη τον τελευταίο να κάνει το πλασέ και τους αμυντικούς της Αναγέννησης να διώχνουν πάνω στη γραμμή!

Αντεπίθεση και Μάρτινς!

Εκεί που η Αναγέννηση πήγε να απειλήσει με τον Κούντικ, ο Άρης της έκοψε τη φόρα με υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Γιούσεφ έκανε υπέροχο τακουνάκι στον Μαραγκουδάκη, ο οποίος τροφοδότησε τον Μάρτινς, για να γράψει το 2-0.

Πούλπο μέσα και 3-0!

Ο Άρης έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 78' με τον Πούλπο Γκονζάλες που μόλις είχε μπει στο ματς ως αλλαγή. Μετά από φάουλ του Μάρτινς, ο Πούλπο με προβολή τριπλασίασε τα γκολ της ομάδας του!

Τεσσάρα και τέλος..

Ο Πούλπο είχε μόλις ζεσταθεί και ήταν ασταμάτητος φτάνοντας στο δεύτερο προσωπικό του γκολ! Μετά από σέντρα του Ράντου στο 88' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, για το τελικό 4-0!

ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Αουρέλιο, Ευσταθίου, Παχίπης, Σκούρτης(77’Γκονζάλες), Μάρτινς(79′ Κ.Παύλου), Μαραγκουδάκης, Ράντου, Ράσμους, Γιούσεφ(67’Φράγκος), Μενέντες

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Φωτίου, Ιωάννου, Χριστοδούλου(81’Χριστοδούλου), Βλασόπουλος, Κολάνης(68’Λ.Χριστοδούλου) , Θεράποντος, Ρίβας, Ράτκοβιτς, Κούντικ, Παφίτης(60' Γ. Σιαθας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ευσταθίου /Φωτίου

*Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Νικόλας Αθανασίου, με βοηθούς τους Χριστάκη Σπανό και Γιώργο Σάββα. 

*Στο παιχνίδι του α’ γύρου ο Άρης επικράτησε 1-2. 

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της Bet on Alfa