One Μασίνουα show (φώτος)

Εύκολο βράδυ είχε ο Ερμής στην Πάφο αφού επικράτησε της ΑΕΖ με 4-0. Χατ τρικ πέτυχε ο Μασίνουα ο οποίος "χτύπησε" μία φορά στο πρώτο μέρος και δύο στο δεύτερο (δύο γκολ σε δύο λεπτά). Γκολ για για τον Γκραντίν ο οποίος διαμόρφωσε το 4-0 με ωραίο σουτ στο 90΄.

Οι "φτεροπόδαροι" ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο σε όλη την διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας ξεκάθαρες ευκαιρίες στην εστία της ΑΕΖ. Ο Ερμής με την νίκη του φτάνει τους 32 βαθμούς κάνοντας αποφασιστικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει να μπει στην εξάδα.

Το www.kerkida.net ήταν στο Παφιακό

Καλύτερος ο Ερμής στο πρώτο μέρος...

Ο Ερμής απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Αρτάμπε ήταν αυτός που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σοφρωνίου μετά από εκτέλεση κόρνερ. 

Από κει και πέρα μέχρι το πρώτο 20λεπτο του αγώνα ο Ερμής γυρόφερνε την περιοχή του Σωφρονίου χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά την ΑΕΖ. Στο 28ο λεπτό οι "φτεροπόδαροι" έφτασαν σε ακόμα μία τελική με τον Ντε Μέλο. Ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενουμένων έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μασίνουα σέντραρε από δεξιά στην καρδιά της περιοχής εκεί όπου ο Μαρτίνιου με σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα πόλις έξω.

ΓΚΟΛ στο 40΄

Στο 40΄ ο Ερμής βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα με τον Μασίνουα. Ο επιθετικός των φιλοξενουμένων μετά από σουτ του Αρτάμπε από αριστερά εντός της περιοχής με προβολή έστειλε την μπάλα στο κενό τέρμα για το 0-1.  

Δεύτερο μέρος...

Ο Ερμής απείλησε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μασίνουα. Ο επιθετικός των φιλοξενουμένων είδε τον Σοφρωνίου να εξουδετερώνει το σουτ που επιχείρησε εντός της περιοχής στο 49ο λεπτό.  

Δύο γκολ σε δύο λεπτά... 

Στο 66ο λεπτό ήρθε η επόμενη τελική για τον Ερμή. Ο Μπάουμαν ήταν αυτός που με ωραίο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Ένα λεπτό αργότερα ωστόσο, ο Μασίνουα πέτυχε το δεύτερο του γκολ. Ο επιθετικός του Ερμή μετά από λάθος της άμυνας βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Σωφρονίου και με πλασέ δεν λάθεψε για το 2-0. Στο 69ο λεπτό ο Μασίνουα πέτυχε και τρίτο τέρμα. Μετά από σέντρα του Μπάουμαν από δεξιά ο επιθετικός των "φτεροπόδαρων" με το κεφάλι διαμόρφωσε το 0-3. 

Στο 90 ο Ερμής ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 4-0 με τον Γκραντίν. Ο μέσος της ομάδας του Κορμπεράν με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο Παφιακό. One Μασίνουα show (φώτος)

ΑΕΖ: Σωφρονίου, Μαμμίδης, Αντωνίου, Στυλιανού, Ντίμα (57΄ Μποσίνκοβιτς), Κατσής, Τσιμονζί, Φελισιέν, Σεμέδο, Στογιάνοφ (73΄ Ιακώβου), Ανδρέου

ΕΡΜΗΣ: Στυλιανού, Χριστοφή, Ντε Πίνα, Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Αρτάμπε, Μπάουμαν (81΄ Μαϊσουράτζε), Μαρτίνιουκ, Παγιές, Ντε Μέλο, Μασίνουα

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της Bet on Alfa