"Λευκό" απόγευμα στο "Τάσος Μάρκου" (φώτος)

Αν και το παιχνίδι κατά διαστήματα είχε καλό ρυθμό, Αναγέννηση και ΑΕΖ δεν κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες όμως το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο "Τάσος Μάρκου".

Η εξέλιξη του ματς:

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο το πρώτο 15λεπτο στο "Τάσος Μάρκυ". Η Αναγέννηση πλησίασε περισσότερο την εστία της Αναγέννησης χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει σημαντικές προϋποθέσεις. Χωρίς κάτι ιδιαίτερο το πρώτο 15λεπτο στο "Τάσος Μάρκου". Η Αναγέννηση πλησίασε περισσότερο την εστία της ΑΕΖ χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα. Η απάντηση της ΑΕΖ ήρθε στο 19ο λεπτό με τον Σεμέδο. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων μετά από ωραία ενέργεια, έπιασε φαλτσαριστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Μάστρου όμως η μπάλα πέρασε άουτ. 

Η Αναγέννηση απόλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 22ο λεπτό με τον Κούντικ. Ο Θεράποντος έκανε ωραία κάθετη πάσα με τον Κούντικ εντός περιοχής να μην καταφέρει να νικήσει τον Σωφρονίου. Η ΑΕΖ έφτασε πολύ κοντά στο 1-0 στο 43ο λεπτό με τον Ποσίνκοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων με απευθείας εκτέλεση φάουλ είδε τον Μάστρου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δεύτερο μέρος

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο τα πρώτα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι και το 60΄ οι δύο ομάδες δεν απείλησαν ουσιαστικά η μία την άλλη.  

Απείλησε με Φουρτάδο...

Στο 73ο λεπτό η Αναγέννηση έφτασε πολύ κοντά στο 1-0 όμως η κεφαλιά του Φουρτάδο από πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής πέρασε άουτ. 

Από μία μεγάλη φάση δημιούργησαν οι δύο ομάδες στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ρίβας έπιασε πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής το οποίο πέρασε λίγο έξω. Στην εξέλιξη της φάσης ο Σεμέδο με σουτ είδε τον Σωτηρίου να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Αναγέννηση: Μάστρου, Φωτίου, Σωτηρίου, Ευθυμίου, Ιωάννου, Βλασόπουλος, Χριστοδούλου, Κούντικ, Γουέσλεμ, Θεράποντος, Ράτκοβιτς

ΑΕΖ: Σωφρονίου, Χρίστου, Στυλιανού, Αντωνίου, Σκόπλιακ, Ανδρέου, Σεμέδο, Ποσίνκοβιτς, Κατσής, Φελισιέν, Τσιμοντζί

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της BetOnAlfa