Όλα εκτός από γκολ (φώτος)

Σ΄ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, Εθνικός Άχνας και Νέα Σαλαμίνα δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες τους στο παιχνίδι που έγινε στο Δασάκι για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος με τον Γιάννη Σκοπελίτη...

Καλύτερη η Νέα Σαλαμίνα στο πρώτο μέρος...

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο πέρασε το πρώτο 15λεπτο στο Δασάκι. Η Νέα Σαλαμίνα είχε για περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας φτάνοντας μάλιστα στην πρώτη της τελική στο 14ο λεπτό με τον Εγγλέζου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των "ερυθρολεύκων" επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής όμως ο Πρότζεκ μπλόκαρε την μπάλα. Ο Εθνικός Άχνας απάντησε με τον Κυπριανού στο 22ο λεπτό. Έπειτα από την σέντρα του Σικάρσκι και την λανθασμένη απομάκρυνση των αμυντικών, ο Κύπριος μπακ επιχείρησε δυνατό σουτ από πλάγια το οποίο ωστόσο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μιχαήλ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μακρίεφ δέχτηκε την κάθετη πάσα από τον Τσίνα, μπήκε στην περιοχή για να πλασάρει χωρίς να βρει στόχο.

Δέκα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Νέα Σαλαμίνα απείλησε με τον Μπριτζίτο. Ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων επιχείρησε το σουτ, στον άξονα έξω από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Εθνικού.

Στο 41΄ ήταν η σειρά του Μακρίεφ να απειλήσει την εστία του Πρότζεκ. Ο Βούλγαρος στράικερ με πλάτη στο τέρμα, βρήκε τον χώρο, γύρισε και με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Εθνικού.   

Δεύτερο μέρος

Ο Εθνικός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος ωστόσο η Νέα Σαλαμίνα έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Συγκεκριμένα στο 59ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Κούσουλος έπιασε σκαστή κεφαλιά εντός περιοχής όμως ο Πρότζεκ έδιωξε σε νέο κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπριτζίτο έφυγε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα, γύρισε την μπάλα παράλληλα εκεί όπου ο Μαρκίεφ δεν έκανε όπως θα ήθελε το πλασέ με αποτέλεσμα ο Πρότζεκ να αποκρούσει και πάλι. 

Ευκαιρία με Ζελάγια, δοκάρι ο Σκοπελίτης

Φτάνοντας στο 75ο λεπτό ο Ζελάγια μετά από πλάγιο άουτ του Πιντσέλι, έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Μιχαήλ. Η απάντηση της Νέας Σαλαμίνας ήρθε με τον αρχηγό της. Ο Γιάννης Σκοπελίτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για σουτ, λίγο έξω από την περιοχή, το επιχείρησε όμως στάθηκε άτυχος μιας και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πρότζεκ και κατέληξε έξω. 

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν η μία την εστία της άλλης. Το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο Δασάκι της Άχνας. 

Εθνικός: Πρότζεκ, Στόιτσεφ, Πιντσέλι, Κιπιάνι (85΄ Παπαγεωργίου),  Χατζηβασίλης (62΄ Ιλουρίτζε), Ενέσκου, Κυπριανού, Σικάρσκι, Φιλίποφ, Κρατσούνοφ, Ζελάγια

Νέα Σαλαμίνα: Μιχαήλ, Μπεμπέ (82΄ Κολοκούδιας), Ντουντού, Μακρίεφ, Κούσουλος, Άντονιτς, Σκοπελίτης, Τσαμπούρης, Μπριτζίτο, Εγγλέζου (66΄ Μάτσι) Τσίνα

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της BetOnAlfa