Οι πιο φορμαρισμένες!

Οι πιο φορμαρισμένες ομάδες βάσει στατιστικών, είναι αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα μας, η Ανόρθωση και ο Απόλλων!

Έχουν τον ίδιο απολογισμό στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρώντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία, με την Ανόρθωση να υπερτερεί στη διαφορά γκολ. Η Κυρία έχει πετύχει 19 και έχει δεχθεί 6 (+13) ενώ η ομάδα της Λεμεσού πέτυχε 13 και δέχθηκε 4 (+9).

Σε αυτό το διάστημα, η Ανόρθωση μετρά συνολικά, 7 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, (πέντε στο πρωτάθλημα, και δύο στο Κύπελλο) ενώ ο Απόλλων προέρχεται από την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα την Ομόνοια και από τη νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.

Την ερχόμενη Κυριακή, οι δύο ομάδες τα λένε μεταξύ τους στο "Παπαδόπουλος", σε ένα ντέρμπι που αν αναλογιστούμε τα πιο πάνω, μας υπόσχεται θέαμα, αντάξιο της δυναμικής και της ιστορίας τους!