Τεσσάρα και συνεχίζει να ανεβαίνει (Φώτος)

Κυριαρχώντας σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η Δόξα επικράτησε με 4-0 της ΑΕΖ και συνέχισε την ανοδική της πορεία.

ΓΚΟΛ ο Φοφανά!

Μόλις στο 5' η Δόξα έφτασε στο γκολ. Η προσφυγική ομάδα ήταν αυτή που καιγόταν για την νίκη και το έδειξε νωρίς. Σκόρερ ο Φοφανά με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ από δεξιά, σημαδεύοντας την δεξιά γωνία του Σωφρονίου.

Κυριαρχία και δεύτερο γκολ

Η Δόξα συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και στα επόμενα λεπτά έφτιαξε κι άλλες φάσεις για γκολ με τους Φοφανά, Παουλίνιο και Γκόμες, με τον τελευταίο να είναι και αυτός που στο 27’… έγραψε το 2-0. Μετά από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή, ο Πορτογάλος χαφ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Σωφρονίου.

Μονότερμα και πέναλτι

Το παιχνίδι συνέχισε να παίζεται στο μισό της ΑΕΖ, με την Δόξα να φτιάχνει την μία επίθεση μετά την άλλη και στο 37’ έφρασε μια… ανάσα και από τρίτο γκολ. Ο Μπραούλιο ανατράπηκε εντός περιοχής, ο Κορομινάς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι ωστόσο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σωφρονίου. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Χωρίς κάτι αξιόλογο

Χωρίς κάτι αξιόλογο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Η Δόξα είχε την ελαφριά υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, έχοντας κάποιες καλές προϋποθέσεις και ένα καλό σουτ του Κορομινάς στο 64’ να περνά λίγο έξω. Καμία αντίδραση από πλευράς ΑΕΖ.

Τρίτο γκολ και... τέλος

Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ… κλειδώνοντας την νίκη. Σκόρερ αυτή την φορά ο Μπραούλιο, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ο οποίος μετά τους Φοφανά και Γκόμες, νίκησε κι αυτός τον Σωφρονίου.

Κορμονιάς και φινάλε!

Το σκορ… έκλεισε ο Κορομινάς στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Ισπανό να σκοράρει ναι να διαμορφώνει το τελικό 4-0 για την Δόξα.

ΑΕΖ: Σωφρονίου, Χρίστου, Αντωνίου (17'Φελισιέν), Στυλιανού (61'Παναγιώτου), Σκόπλιακ, Τζιμοτζί, Κατσής, Ντίμα, Σεμέδο, Αντρέου, Πονσίνκοβιτς.

Δόξα: Νέγκρι, Ρεδόνδο, Γκόμες,, Μπραούλιο, Κορομινάς, Παουλίνιο, Φοφανά, Λεονάρντο, Ενινφούλ, Πουτζουρής, Γκουλόν.

*Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νικόλας Νεοκλέους, με βοηθούς τους Όμηρο Τζιωρτζή και Χαραλαμπο Ξενοφώντος. 

Τα ρεπορτάζ του ΑΕΖ - Δόξα είναι μια προσφορά της BetOnAlfa