Τέσσερα πέναλτι και νίκη για τον Άρη (Φώτος)

Τέσσερα πέναλτι στο Τσίρειο, τρία ο Άρης και ένα ο Εθνικός, ήταν όλο το… ζουμί στο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εύστοχος στα τρία ο Μάρτινς και στο άλλο ο Πιντσέλι, οι σκόρερ της αναμέτρησης στην νίκη με 3-1 για την Λεμεσιανή ομάδα. Δύο δοκάρια οι φιλοξενούμενοι, με Κιπιάνι και Ζελάγια.​

Επιθετικά με Μαραγκουδάκη

Επιθετικό ξεκίνημα από πλευράς Άρη, ο οποίος στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και την κυκλοφορία μπάλας, φτιάχνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Μαργακουδάκη, χωρίς αποτέλεσμα. Από τα πρώτα λεπτά η Λεμεσιανή ομάδα έδειξε την διάθεσή της...

Από ένα πέναλτι, από ένα γκολ

Μέσα σε τέσσερα λεπτά οι δύο ομάδες κέρδισαν από ένα πέναλτι και πέτυχαν από ένα γκολ! Πρώτα ο Άρης σε χέρι του Χατζηβασίλη, με τον Μάρτινς να είναι εύστοχος για το 1-0 στο 14’ και στην συνέχεια ο Εθνικός, με τον Χατζηβασίλη αυτή την φορά να το κερδίζει και τον Πιντσέλι να εκτελεί ψύχραιμα για το 1-1 στο 18’!

Τρίτο πέναλτι και 2-1!

Μισάωρο και τρίτο πέναλτι! Δεύτερο για τον Άρη στο 32’, σε χέρι του Κρατσούνοφ. Ξανά ο Ροτζέριο Μάρτινς ήταν ο ποδοσφαιριστής που ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος για το 2-1 ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σκούρτης μόνος απέναντι στον Πρόσεκ δεν βρήκε στόχο, χάνοντας μοναδική ευκαιρία και για τρίτο γκολ.

Πάνω - κάτω και δοκάρι

Πάνω - κάτω η μπάλα, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτό και επιθετικό ποδόσφαιρο και τις ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες να διαδέχονται η μία την άλλη. Στο 35’ ήταν η σειρά του Εθνικού, με τον Κιπιάνι να παίρνει μπάλα από αριστερά, να συγκλίνει προς τα μέσα και να κάνει το αριστερό σουτ και την μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Γιαννακόπουλου.

Πίεση ο Εθνικός

Μέτριος ο ρυθμός στο πρώτο μισό της επανάληψης με την ομάδα του Εθνικού να είναι πιο επιθετική και να ψάχνει την ισοφάριση, έχοντας κάποιες καλές προϋποθέσεις. Αντίθετα, ο Άρης περισσότερο είχε σαν στόχο την προστασία του υπέρ του 2-1 παρά να ψάξει με πίεση κάποιο τρίτο γκολ.

Νέο δοκάρι, νέο πέναλτι!

Ο Εθνικός ήταν καλύτερος στην συνέχεια, έχασε μοναδικό τετ α τετ με τον Χατζηβασίλη και είχε κεφαλιά στο δοκάρι με τον Ζελάγια, μέχρι να φτάσουμε στο 84΄ όταν ο Άρης κέρδισε και τέταρτο πέναλτι σε χέρι του Κρατσούνοφ! Εκτελεστής και στην τρίτη φορά ο Μάρτινς ο οποίος ήταν εύστοχος για το τελικό 3-1.

ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Μενέντες, Θεοφίλου, Γιούσεφ, Μάρτινς, Σκούρτης (46'Αντωνίου), Ευσταθίου, Μαραγκουδάκης, Ράσμους, Φράγκος.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Πρόσεκ, Στόιτσεφ, Πιντσέλι, Κιπιάνι, Χατζηβασίλης, Κυπριανού, Φιλίποφ, Παπαγεωργίου, Κρατσούνοφ, Ντόβμπνια, Ζελάγια.

**Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Νικολάου με βοηθούς τους Χαράλαμπο Χαραλάμπους και Χρίστο Χρίστου.

Τα ρεπορτάζ του Άρης - Εθνικός είναι μια προσφορά της BetOnAlfa