ΕΦΤΑ γκολ στο δεύτερο μέρος και...Καρμιώτισσα! (φώτος)

0-1 το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, 5-3 τελικό! Καταπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στο ΓΣΖ με την Καρμιώτισσα να παίρνει μια μεγάλη νίκη επικρατώντας του Εθνικού με 5-3 για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Εφτά γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με την γηπεδούχο ομάδα να είναι άκρως αποτελεσματική. Δύο γκολ ο Όρντος, δύο ο Αντάμοβιτς και ένα ο Πόλιανετς για την ομάδα του Λιάσου Λουκά. Δύο ο Κιπιάνι και ένα ο Κατσιαράβα για τον Εθνικό.  

Η εξέλιξη του ματς όπως την μετέφερε το www.kerkida.net 

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο στο ΓΣΖ. Ο Εθνικός Άχνας είχε μεν την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Καϊρίνου.

Στο 11ο λεπτό ο Εθνικός με στημένη φάση κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του τελική με τον Στόιτσιεφ. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων έπιασε την κεφαλιά εντός της περιοχής έπειτα από εκτέλεση κόρνερ όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας.

Εξαιρετικό γκολ με Κιπιάνι 

Στο 16ο λεπτό ο Εθνικός έκανε το 1-0 μ΄ένα εξαιρετικό γκολ από τον Κιπιάνι. Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ιβανάουσκας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του Καϊρίνου και με ωραία ατομική ενέργεια πέρασε τους αντιπάλους για να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Η Καρμιώτισσα απ΄όταν δέχτηκε γκολ ανέβασε αισθητά ρυθμούς και κατάφερε να επισκεφτεί 2-3 φορές την εστία του Πρότσεκ. Ο Μπάρμπαρο ήταν αυτός που στο 26ο λεπτό επιχείρησε με γυριστό εντός περιοχής να στείλει την μπάλα στα δίκτυα όμως βρήκε τον κίπερ του Εθνικού σε ετοιμότητα.  

Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Καρμιώτισσα έχασε μεγάλη ευκαιρία. Έπειτα από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Πρότσεκ, ο Ταραλίδης έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στην καρδιά της περιοχής, εκεί όπου ο Όρντος και στην συνέχεια ο Λοκόμπε, δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα. Το σουτ του πρώτου κόντραρε με τον Λοκόμπε να μην βρίσκει στόχο. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Δεύτερο μέρος

ΓΚΟΛ με το... καλησπέρα

Δύο λεπτά πέρασαν από την έναρξη του δευτέρου μέρους και η Καρμιώτισσα κατάφερε να κάνει το 1-1 με τον Όρντος. Ο Πάσεκ ήταν αυτός που έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, για να σεντράρει στην περιοχή, εκεί όπου ο Τσέχος σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Πρόσεκ για το 1-1.   

Τέσσερα λεπτά μετά την ισοφάριση η Καρμιώτισσα και πάλι με τους ίδιους πρωταγωνιστές έκανε την ολική ανατροπή. Ο Πάσεκ έκανε το γύρισμα από δεξιά εκεί όπου ο Όρντος με πλασέ έκανε το 2-1.

Ο Εθνικός απάντησε άμεσα στο γκολ της Καρμιώτισσας με τον Κατσιαράβα στο 54ο λεπτό. Ο Γεωργιανός επιθετικός, μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-2. 

Ξανά η Καρμιώτισσα

Στο 58ο λεπτό η Καρμιώτισσα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Πόλιανετς. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίκτυα του Πρόσεκ για τρίτη φορά σε 12 λεπτά μετά από σέντρα από δεξιά του Μπάρμπαρο. 

Δοκάρι ο Εθνικός...

Στο 67ο λεπτό ο Εθνικός έφτασε μια ανάσα από το 3-3 όμως το απευθείας φάουλ του Κατσιαράβα αφού αποκρούστηκε από τον Καϊρίνο σταμάτησε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.  

Στο 74ο λεπτό ο Αντάμοβιτς έδωσε στην Καρμιώτισσα προβάδισμα δύο γκολ όταν με πλασέ απέναντι από τον Πρόσεκ διαμόρφωσε το 4-2. 

Εφτά λεπτά πριν το 90΄ ο Εθνικός Άχνας μείωσε σε 4-3 με τον Κιπιάνι. Ο Ρώσος δέχτηκε ωραία πάσα εντός της περιοχής από τον Κατσιαράβα, πρόλαβε στην έξοδο τον Καϊρινό και με πλασέ πάνω από το σώμα του, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. 

Ο Ζελάγια στο 87ο λεπτό βρήκε σε ετοιμότητα τον Καϊρινό ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ το πολύ ωραίο σουτ του εκτός περιοχής.

Το... "τέλειωσε" ο Αντάμοβιτς!

Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λέπτου, ο Μάρκο Αντάμοβιτς βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Πρόσεκ και με εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-3 στο ΓΣΖ!  

Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Ταραλίδης (46′ Αρότσα), Γουίλερ, Μπαρμπαρό (67′ Βαττής), Αντάμοβιτς, Λοκόμπε, Πόλιανετς, Πάσεκ (88′ Πάντος), Σάλιακας, Όρντος.

Εθνικός: Πρότζεκ, Στόιτσεφ (89′ Παπαγεωργίου) , Πιντσέλι, Κιπιάνι, Κατσιαράβα, Ενέσκου, Κυπριανού, Φιλίποφ, Μουλαζίμης (61′ Ιλουρίντζε), Ντόπνια, Ζελάγια.

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της BetOnAlfa