Απίστευτη ανατροπή με "δάγκωμα" κόμπρας! (φώτος)

Απίστευτο ματς στο Τσίρειο όπου ο Απόλλωνας ήταν πίσω με 1-2 στο 90' όμως τελικά κέρδισε την ΑΕΚ με 3-2 με γκολ του Βινίσιους στο 91' και Γκίε στο 93ο λεπτό! Το www.kerkida.net ήταν στο Τσίρειο...

Δυο γκολ και δυο αποβολές!

Πραγματικός χαμός στο πρώτο μέρος αφού οι δυο ομάδες είχαν από ένα γκολ και από μια κόκκινη κάρτα. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΚ αφού στην πρώτη φάση μόλις στο 3ο λεπτό έκανε το 0-1 με σουτ του Φλοριάν εκτός περιοχής, μετά από εξαιρετική αντεπίθεση. To γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στους φιλοξενούμενους που "πατούσαν" καλύτερα στο ξεκίνημα και δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα ενώ στο 15' είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Ακοράν που πήγε έξω.

Μετά το 20λεπτο σταδιακά ο Απόλλωνας ισορρόπησε και πλησίασε αρκετές φορές την εστία του Γιωργαλλίδη, όμως χωρίς την μεγάλη ευκαιρία. Όλα αυτά μέχρι το 28ο λεπτό όταν ο Βασιλείου με συρτό, μακρινό σουτ ισοφάρισε. Μάλιστα η συνέχεια έφερε άλλο ένα θετικό για τους γηπεδούχους αφού στο 31' αποβλήθηκε ο Τρισκόφσκι με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Σακέτι.

Στο 35' πάντως η ΑΕΚ είχε ευκαιρία με σουτ του Φλοριάν που πέρασε μόλις έξω, στο 39' ο Παπουλής πλάσαρε αλλά ο Γιωργαλλίδης ήταν έτοιμος, όπως και ο Βάλε στο 41' σε σουτ του Ακοράν. Έτσι φτάσαμε στο 45' όταν επανήλθε η αριθμητική ισορροπία αφού ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Ρομπέρζ για δυνατό φάουλ.

Απίστευτη ανατροπή και 3-2!

Το ματς επανάρχισε με τον Απόλλωνα να ζητά πέναλτι στο 47' για μαρκάρισμα του Γιωργαλλίδη στον Μπεντόγια ενώ στο 57' ο Ακοράν μπήκε στην περιοχή και σούταρε όμως ο Βάλε ήταν έτοιμος. Σε γενικές γρραμμές ο ρυθμός στην επανάληψη δεν ήταν καλός αφού δεν υπήρχαν πολλές φάσεις. Στο 71' οι γηπεδούχοι είχαν τελική προσπάθεια με σουτ του Γκίε όμως ο Γιωργαλλίδης ήταν έτοιμος.

Ωστόσο στο 75' όλα άλλαξαν με την ΑΕΚ για δεύτερη φορά να παίρνει προβάδισμα με δυνατό σουτ του Γκαρίδο. Μετά το γκολ ο Απόλλωνας τα έπαιξε όλα για όλα για την ισοφάριση αλλά δυσκολευόταν πολύ να γίνει απειλητικός. Ωστόσο ο Βινίσιους ήταν ο άνθρωπος που... ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα απ' την φωτιά αφού στο 91' ισοφάρισε σε 2-2 μετά από κόρνερ, επαναλαμβάνοντας αυτό που έκανε και την περασμένη αγωνιστική.

Εκεί που όλα έδειχναν πως το 2-2 θα "σφράγιζε" τις προσπάθειες των δυο ομάδων, ήρθε ο Γκίε στο 93' να ολοκληρώσει την απίστευτη ανατροπή και να δώσει μια τεράστια νίκη στην ομάδα του. Πάντως από πλευράς ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ στο γκολ του Αφρικανού.

Απόλλων: Βάλε, Σέρτζιο, Ρομπέρζ, Βινίσιους, Βασιλείου (77' Πίεχ), Κυριάκου, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Πέδρο (46' Μπεντόγια), Παπουλής (46' Σαρδινέρο), Γκίε

ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Ορτίθ, Μουρίγιο, Καταλά, Γκαρίδο, Λαμπάν, Λαρένα (73' Μπόλιεβιτς), Χέφελ (74' Τομάς), Ακοράν, Τρισκόφσκι, Φλοριάν (84' Μυτίδης)

Κίτρινες: Σακέτι, Πίεχ / Λαρένα, Λαμπάν

Κόκκινες: Ρομπέρζ / Τρισκόφσκι

- Το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών έτσι το παρακολούθησαν μητέρες με τα παιδιά τους και συνταξιούχοι.

- Διαιτητής ήταν ο Λεόντιος Τράττος, με βοηθούς τους Δώρο Τούρο - Χρίστο Χρίστου Ε., 4ο τον Κώστα Ψευδιώτη και παρατηρητή τον Χρίστο Σκαπούλλη.

Tα ρεπορτάζ του Απόλλων - ΑΕΚ είναι μια προσφορά της BetOnAlfa