"Απογείωση" μέσω Εθνικής!

Υπάρχουν φορές που η κλήση στην Εθνική ομάδα πολλών ποδοσφαιριστών, δημιουργεί πονοκέφαλο στους συλλόγους.

Θα απουσιάζουν μέρες από τις προπονήσεις, θα έχουν προπονήσεις και παιχνίδια, πιθανόν και ταξίδια. Άρα κούραση και κίνδυνος για τραυματισμούς.

Υπάρχουν και οι φορές που μια κλήση στην Εθνική μπορεί να… απογειώσει κάποιους ποδοσφαιριστές και τότε αντιμετωπίζεται ως ευεργετική η περίπτωση. Όπως για παράδειγμα την δεδομένη χρονική στιγμή στην Ομόνοια…

Όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην Εθνική από τον Χριστάκη Χριστοφόρου, είναι κερδισμένοι. Ο Παναγή αρχίζει να μονιμοποιείται στο αρχικό σχήμα, ο Χριστοφή απέδειξε ότι μπορεί να… κουβαλήσει την φόρμα του από την Ομόνοια στην Εθνική, ο Ρουσιάς κλήθηκε μετά από καιρό ξανά στην Εθνική, ο Μαργκάσα είδε τους κόπους χρόνων να ανταμείβονται αφού Κυπροποιήθηκε, ο Παναγιώτου σε μια χρονιά που ξεκίνησε ως ρεζέρβα στην Ομόνοια κατάφερε να διακριθεί και να κληθεί στην Εθνική και φυσικά ο Κατελάρης ο οποίος μετά την καθιέρωσή του στην Ομόνοια, στο ντεμπούτο το με το εθνόσημο συνδύασε την εμφάνισή του με γκολ.

Όλοι ανεξαιρέτως λοιπόν… φτιάχνουν καλύτερη ψυχολογία μέσα από την κλήση και τα παιχνίδια με Καζακστάν και Εσθονία. Και φυσικά, πέραν των ίδιων κερδισμένη είναι και η Ομόνοια!