Ο Μιχάλης, το κέρδος σε ένα άσχημο φινάλε

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Ένωση.

Οι «βυσσινί» δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα συμμετέχουν back to back στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας…

Μάλιστα η άνοδος χάθηκε 5-6 αγωνιστικές πριν το τέλος, κάτι που έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν αν μπορούν να υπολογίζονται ενόψει της νέας περίοδος.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Μιχάλης Γιωρκάτζιης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, δεν ήταν… πρωτάρης αλλά η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η τρίτη του στην πρώτη ομάδα της ΕΝΠ. Από μικρή ηλικία έδειχνε ότι πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο, ωστόσο την τελευταία τριετία ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να καθιερωθεί.

Φέτος, έπαιξε συνολικά στα 15 από τα 26 παιχνίδια του πρωταθλήματος με τα πέντε να είναι στο αρχικό σχήμα. Τα τέσσερα από τα πέντε εντεκαδάτα, ήταν στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Παίζοντας είτε στα άκρα είτε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον σέντερ φορ, ο 20χρονος άσος διακρίθηκε, συνδυάζοντας την θετική του παρουσία και με δύο γκολ.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους ποδοσφαιριστές που η ΕΝΠ οφείλει να στηριχτεί και να… χτίσει ενόψει των δύσκολων χρόνων που ακολουθούν…