Δύο και… φαρμακερά! (Φώτος)

Η Καρμιώτισσα μπορεί να μη δημιούργησε πολλές φάσεις όμως της έφταναν δύο και… φαρμακερές! Ο Αντάμοβιτς στο 9’ και ο Πόλιανετς στο 82’ τα γκολ για τους γηπεδούχους που κέρδισαν με 2-0 τη Νέα Σαλαμίνα κι είναι πλέον στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. 

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ήταν απογοητευτικοί και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Η Σαλαμίνα... κατοχή, η Καρμιώτισσα... ΓΚΟΛΑΡΑ!

Η Νέα Σαλαμίνα μπήκε δυνατά και μόλις στο 2΄ έγινε επικίνδυνη με τον Κολοκούδια τον οποίο πρόλαβε ο Ντραγκόγεβιτς. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σκοπελίτης δοκίμασε το πόδι του όμως ήταν άστοχος.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 9ο λεπτό, η Καρμιώτισσα στην πρώτη της ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Μετά από πάσα του Μπάρμπαρο, ο Αντάμοβιτς με φοβερό σουτ από πολύ μακριά, νίκησε τον Βεσελόφσκι.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο 18' με τον Μακρίεφ να πιάνει μια καρφωτή κεφαλιά, και τον Ντραγκόγεβιτς να του λέει "όχι".

Στα επόμενα λεπτά, η Νέα Σαλαμίνα συνέχισε να έχει την κατοχή χωρίς όμως να φτιάξει κάτι αξιοσημειώτο, ενώ η Καρμιώτισσα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, κλείνοντας πάντως καλά τους διαδρόμους.

Στο 30', σε μια από τις λιγοστές περιπτώσεις που οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να σπάσουν τον κλοιό, ο Ντουντού σούταρε από καλή θέση κι ο Ντραγκόγεβιτς ήταν πάλι σε ετοιμότητα.

Όσο φτάναμε προς το τέλος του πρώτου μέρους η Καρμιώτισσα ξεθάρευε, κερδίζοντας μέτρα, χωρίς όμως να γίνει απειλητική. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν την τελευταία φάση του πρώτου μέρους στο 45' με τον Μακρίεφ να πιάνει το γυριστό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Ντραγκόγεβιτς.

Την κοίμησε και την... κτύπησε

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μην... ξεκίνησε στα πρώτα λεπτά. Το θέαμα ήταν κακό αφού δεν υπήρξε τίποτα αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες, με τη Νέα Σαλαμίνα να έχει απλά την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Oι ερυθρόλευκοι έκαναν στο 58' την πρώτη τους τελική στην επανάληψη, με το σουτ του Τσούρτσουριτς να καταλήγει έξω.

Στο 65' ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με τον Πόλιανετς να βρίσκει το κεφάλι του Όρντος που από καλή θέση έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 82' η Καρμιώτισσα έφτασε και σε δεύτερο γκολ, "καθαρίζοντας" το ματς.. Όρντος και Πόλιανετς έπαιξαν εκπληκτικό "ένα-δύο" με τον τελευταίο να τσιμπάει την μπάλα πάνω από τον Βεσελόφκσι για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι "ξύπνησαν¨ μετά το γκολ φτιάχνοντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες όμως ήταν πια αργά. Στο 85΄ ο Ντραγκόγεβιτς απέκρουσε απευθείας φάουλ του Νεάγκου ενώ το σουτ του Μάατσι στο 89' και η κεφαλιά του Μακρίεφ στο 92' δεν βρήκαν στόχο.

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Όστοϊτς, Βαττής(Όρντος 55'), Γουίλερ, Μπάρμπαρο(Σταύρου 59'), Αντάμοβιτς, Αρότσα, Πόλιανετς, Πάσεκ(Χριστοφή 90'), Σάλιακας

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφκσι, Μπεμπέ, Ντουντού(62' Νεάγκου), Μακρίεφ, Κούσουλος, Άντονιτς, Σκοπελίτης, Γκράσι, Τσαμπούρης(Μαάτσι, 37'), Κολοκούδιας(Τσούρτσουριτς, 55΄), Τσίνα

Κίτρινες: - / Μπεμπέ, Τσίνα

*Αναγκαστική αλλαγή ο Τσαμπούρης

*Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιάννης Αναστασίου με βοηθούς τους Χαράλαμπο Γεωργίου και Πέτρο Πέτρου.

Tα ρεπορτάζ του Καρμιώτισσα - Νέα Σαλαμίνα είναι μια προσφορά της BetOnAlfa