Παλικ(ΑΡΗς) στο Τσίρειο (φώτος)

Σ΄ένα ωραίο παιχνίδι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη επί της Καρμιώτισσας με 3-2.

Το 3-2 διαμόρφωσε στο 87΄ ο Μάρκος Μαραγκουδάκης με πολύ δυνατό σουτ. Με δέκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Καρμιώτισσα έπειτα από απευθείας κόκκινη του Αρότσα. Ο Άρης με την νίκη του έφτασε στους 33 βαθμούς τους φιλοξενούμενους στην 4η θέση του δεύτερου γκρουπ. 

Ο Βέλνα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό ένα προβάδισμα που δεν κράτησε για πολύ αφού η Καρμιώτισσα ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μάρτινς. Ο τελευταίος έκανε το 2-1 με πέναλτι στο 70΄. Από την πλευρά της η Καρμιώτισσα αν και με δέκα πάικτες δεν παράτησε το παιχνίδι και με τον Βαττή έκανε το 2-2. Ο Άρης δεν είπε την τελευταία του λέξη και τελικά πήρε το ματς με τον Μαραγκουδάκη να νικά τον Ντραγκόγιεβιτς τρία λεπτά πριν το τέλος του ματς.

Άρης: Γιαννακόπουλος, Κυριάκου, Ράντου (58′ Αντωνίου), Μενέντες, Ευσταθίου, Παχίπης, Γιούσεφ (87′ Γκονζάλες), Βέλνα, Αλβαράδο (61′ Αουρέλιο), Μάρτινς, Μαραγκουδάκηςκ

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Όστοϊτς, Γουϊλερ (72′ Μανογιάν), Μπάρμπαρο (58′ Σταύρου), Αντάμοβιτς, Αρότσα, Μπόλιανετς, Πάσεκ, Σάλιακας, Όρντος (68′)

Tα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της BetOnAlfa