Το δίκαιο, το άδικο και το ΑΠΟΕΛ

Η πρώτη ήττα για την ΑΕΛ με Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι γεγονός.

Η ομάδα της Λεμεσού ηττήθηκε στην καλύτερη της εμφάνιση με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο της. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. 

Αν υπάρχει δίκαιο και άδικο στο ποδόσφαιρο, η ΑΕΛ 100% δεν άξιζε να χάσει από την Ομόνοια. Το λιγότερο που θα έπρεπε να πάρει στο ΓΣΠ ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας. Δύο λάθη στα μετόπισθεν ήταν αρκετά για να επιστρέψει η ομάδα στη Λεμεσό με σκυμμένο το κεφάλι.

Χάθηκε η ευκαιρία να ξεφύγει από την Ομόνοια, απομακρύνθηκε περισσότερο από την 3η θέση. Στο +1 από την 5η θέση, στο -7 από την 3η θέση. Αυτά είναι τα νέα βαθμολογικά δεδομένα για την ΑΕΛ, ωστόσο τίποτα δεν χάθηκε και παραμένει σε τροχιά Ευρώπης.

Είναι και ο θεσμός του κυπέλλου και εκεί επικεντρώνεται τώρα αφού ακολουθεί η ρεβάνς με το ΑΠΟΕΛ. 

Την προσεχή Τετάρτη η ΑΕΛ θα παίξει τη… μισή χρονιά. Η πρόκριση στα ημιτελικά αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο και άπαντες στην ομάδα ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο… ραντεβού.