Από ένα βαθμό (Χ)αρούμενοι και οι δυο… (φώτος)

Σ’ ένα ανοικτό παιχνίδι με εναλλασσόμενη υπεροχή και αρκετές ευκαιρίες Εθνικός Άχνας  και Άρης συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία 1-1. Μοιράζοντας από ένα βαθμό κέρδος οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν και μαθητικά την παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τη διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο 4’ ο Αντωνίου άνοιξε το σκορ για τον Άρη, ενώ στο 40’ ο Κατσαράβα ισοφάρισε για τον Εθνικό. Δοκάρι είχε η ελαφρά ταξιαρχία στο 72’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο. 

0-1 ο Άρης στο 4’ με Μηνά Αντωνίου… 
Στην πρώτη του τελική προσπάθεια ο Άρης ευτύχησε ν’ ανοίξει  το σκορ με τον Μηνά Αντωνίου. Ο Μαραγκουδάκης μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με γύρισμα στην μικρή περιοχή βρήκε τον Αντωνίου που με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.  

Προσπάθεια αντίδρασης…
Με την συμπλήρωση των πρώτων 10λεπτών ο Εθνικός προσπάθησε ν΄ αντιδράσει στο γκολ που δέχθηκε. Ισορρόπησε το παιχνίδι και απώλεσε δύο καλές ευκαιρίες με του Κατσιαράβα και Πιντσέλι.   

Μεγάλη ευκαιρία στο 16’ Ντόμπνια
Υπεροχή γηπεδούχων στην συνέχεια... Από στημένη μπάλα ο Εθνικός έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον προωθημένο Ντόμπνια να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Λίγο αργότερα με τον Κυπριανού απώλεσε νέα ευκαιρία αφού από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο. 

1-1 με Κατσαράβα στο 40’ 
Στο 40’ μετουσίωσε το καλό του διάστημα σε ισοφάριση στο 40’ με τον Κατσαράβα. Μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Ενέσκου κατέβασε στον Πιτσέλι που με την σειρά του με γύρισμα στην μικρή περιοχή βρήκε το κεφάλι του Κατσαράβα. Με όλη την άμυνα του Άρη εξουδετερωμένη  έγραψε το 1-1. 

Ξεκίνημα με ευκαιρία…
Πριν καλά-καλά ζεσταθούν οι μηχανές στο β’μέρος ο Εθνικός στο 47’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κατσαράβα. Σε πρώτο χρόνο ο Κυπριανού έκανε την κεφαλιά και σε δεύτερο ο Κατσαράβα με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο. 

Ανέβασμα Άρη και πάνω-κάτω η μπάλα…
Σταδιακά το παιχνίδι πήρε τρομερό ρυθμό με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει μπροστά στις δύο εστίες και φυσικά τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη. 

Δοκάρι στο 72’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο
Στο 72’κέρδισε φάουλ σε εξαιρετικά ευνοϊκή θέση για  απευθείας εκτέλεση. Την ευθύνη ανέλαβε ο Αουρέλιο και έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Παρά τις ευκαιρίες τίποτα δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό. 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Πρότσεκ, Φιλίποφ, Σικάρκσι, Αρέστη (46' Αράμπαλ), Ντόμπνιακ, Ενέσκου, Πιντσέλι (80' Παπαγεωργίου), Κυπριανού (72' Γκαβρίλα), Κιπιάνι, Κρατσούνοφ, Κατσαράβα

ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Κυριάκου (60' Φράγκος), Ράντου, Θεοφίλου (46' Ευσταθίου), Παχίπης, Αουρέλιο, Γιούσεφ (46' Πούλπο), Βέλνα, Αντωνίου, Μάρτινς, Μαραγκουδάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αράμπαλ, Γκαβρίλα / -

-Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χαράλαμπος Σκαπούλλη, με βοηθούς τους Ιωάννη Λαζάρου και Γιώργο Σάββα.

-Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Γιούσεφ λόγω ενοχλήσεων. 

-ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 9η (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Άρης-Ερμής / Εθνικός-Δόξα 

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι προσφορά της Bet on Alfa