Μετά τον πρόεδρο του Άρη, Σταύρο Δημοσθένους, στην συνέντευξη Τύπου και ο Νικόλας Μαρτίδης ως κίνηση αλληλεγγύης γνωστοποίησε την παραίτησή του.
«Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν ότι έπρεπε να δώσουν τα πάντα για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Τους ευχαριστώ γιατί από την πρώτη μέρα που είπα ότι δεν θα πέσει ο Άρης στάθηκαν στο ύψος τους. Ευχαριστώ τους πάντες.
Πριν έλθω στην αίθουσα έπεσε στην αντίληψή μου ότι ο πρόεδρος για τους δικούς του λόγους παραιτήθηκε. Με στήριξε σαν πατέρας και εγώ με τη σειρά μου οφείλω να παραιτηθώ. Στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Ό,τι και να κάνει είμαι μαζί του».
Ο προπονητής του Ερμή Κάρλος Κορμπεράν με την σειρά του τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Άρη για την παραμονή. Ελπίζω η ομάδα να πάρει στο τέλος την πρώτη θέση του ομίλου γιατί το αξίζει. Το κέρδισε μέσα στο γήπεδο».
