ΕΦΤΑ γκολ και… Εθνικός! (φώτος)

Σ΄ένα παιχνίδι με εφτά (!) γκολ ο Εθνικός κατάφερε να πάρει την νίκη επικρατώντας του Ερμή με 4-3 στην αυλαία του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Άχνας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και 3-1 στο πρώτο μέρος ωστόσο κατάφερε να κάνει το 3-3 στην τελευταία κυριολεκτικά στιγμή του ημιχρόνου. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Ηλία στο 86ο λεπτό.  Με την νίκη του αυτή ο Εθνικός έφτασε τους 43 βαθμούς ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση και έχει έναν βαθμό περισσότερο από την Νέα Σαλαμίνα η οποία έχει ωστόσο παιχνίδι λιγότερο. 

Η εξέλιξη του ματς...

14΄ Χωρίς κάτι ουσιαστικό στα πρώτα λεπτά του αγώνα στην Λάρνακα.

22΄ Ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Κατσιαράβα εντός της περιοχής ανακόπηκε λίγο πριν εκτελέσει από τον Μασίνουα.   

24΄ ΓΚΟΛ για τον Ερμή. Σέντρα από αριστερά από τον Χριστοφή, ο Γκραντίν με προβολή πρόλαβε την έξοδο του Μπογκαντίνοφ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0.    

29΄ ΓΚΟΛ για τον Ερμή που κάνει το 2-0 με τον Μασίνουα. Έπειτα από όμορφο συνδυασμό, ο επιθετικός των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. 

35΄ ΓΚΟΛ για τον Εθνικό Άχνας από τον Κατσιαράβα που μειώνει σε 2-1. Πολύ όμορφο γκολ από τον Γεωργιανό ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.  

37΄ ΓΚΟΛ για τον Ερμή με κεφαλιά του Μασίνουα. Σέντρα από τον Λίλλη, ο Αφρικανός με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 3-1 του Ερμή.  

41΄ ΓΚΟΛ για τον Εθνικό που μειώνει σε 3-2 με τον Κιπιάνι. 

44΄ ΓΚΟΛ για τον Εθνικό που κάνει το 3-3 με τον Φιλίποφ. Ξέφυγε η μπάλα από τα χέρια του Παναγή έπειτα από το σουτ του παίκτη του Εθνικού και να καταλήγει στα δίκτυα. 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια φοβερή φάση για τον Εθνικό Άχνας. Ο Κατσιαράβα γλίστρησε την τελευταία στιγμή και ενώ ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στα δίκτυα με αποτέλεσμα να απωλέσει μεγάλη ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.  

Δεύτερο μέρος:

61΄ Ευκαιρία για τον Εθνικό Άχνας με τον Κατσιαράβα. Ο Γεωργιανός επιθετικός έπειτα από σέντρα από δεξιά έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι όμως η μπάλα πέρασε έξω. 

69΄ Δύσκολη επέμβαση του Μπογκαντίνοφ ο οποίος διώχνει την μπάλα στο πολύ καλό σουτ του Γκραντί.

86΄ ΓΚΟΛ για τον Εθνικό με τον Ηλία! Απευθείας εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά από τον Πιντσέλι, την μπάλα έσπρωξε στα δίκτυα πριν περάσει την τελική γραμμή ο Ηλία.

Ερμής: Παναγή, Ψάλτης, Κέζος, Μπενγκά, Χριστοφή, Μαϊσουράτζε, Μαρτίνιουκ, Γκραντίν, Λίλλης, Χατζηδημητρίο (54΄Ντε Μέλο), Μασίνουα

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Φιλίποφ, Ενέσκου, Αρέστη (79΄ Παπαγεωργίου), Κιπιάνι, Γκαβρίλα (59΄ Ηλία) Κατσιαράβα, Κρατσιούνοφ, Πιντσέλι

 Διαιτητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Σπανός Χριστάκης

4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνου Ανδρέας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης 

Τα ρεπορτάζ του Ερμής - Εθνικός είναι προσφορά της Bet on Alfa