Αποχαιρέτησε με πεντάρα! Χατ-τρικ ο Μπάρπαρο (φώτος)

Εντυπωσιακά και με το κεφάλι ψηλά αποχαιρέτησε την α’ κατηγορία η Καρμιώτισσα. Στην αυλαία του πρωταθλήματος και δη την 10η  αγωνιστική του β’ ομίλου επικράτησε εντός έδρας 4-1 του Άρη. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μπάρπαρο ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ με τέρματα που πέτυχε στο 25’, 50’ και 61’.  Δύο φορές βρήκε δίκτυα επίσης ο Πάντος στο 27’ Πάντος και 78’ με πέναλτι. Για τους φιλοξενούμενους απλά μείωσε το σκορ ο Μάρτινς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τελικός απολογισμός για τον Άρη στο πρωτάθλημα 41 βαθμοί (11 νίκες, 8 ισοπαλίες, 17 ήττες), 37 για την Καρμιώτισσα (10 νίκες, 7 ισοπαλίς και 19 ήττες).  

Το www.kerkida.net σας ενημέρωσε LIVE πως εξελίχθηκε η αναμέτρηση. 

4’ Πρώτη τελική προσπάθεια στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους σε σουτ του Σάλιακα. Σωστά τοποθετημένος ο Γκοτ έδιωξε σε κόρνερ. 

15’  Τίποτα ιδιαίτερο στη συνέχεια. Ισορροπημένο παιχνίδι σε πάρα πολύ αργό ρυθμό. 

25’ ΓΚΟΛ 1-0 η Καρμιώτισσα. Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με τον Μπάρπαρο. Ξέφυγε έξυπνα και με πλασέ  νίκησε τον Γκοτ. 

27’ ΓΚΟΛ 2-0 με σκόρερ τον Πάντο. Μέσα σε δύο λεπτά η Καρμιώτισσα διπλασιάζει τα τέρματά της. Μετά από ωραία μπαλιά στην περιοχή ο κύπριος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. 

35’  Εξαιρετική ευκαιρία για τον Άρη για να μειώσει το σκορ.  Ο Μαρκαγκουδάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νταγκόγιεβιτς από την μικρή περιοχή.

Τέλος α' μέρους:  

50’  ΓΚΟΛ 3-0 η Καρμιώτισσα.  Με ωραίο σουτ με το αριστερό ο Μπάρπαρο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο για την ομάδα του. Με τον αέρα των τριών τερμάτων η ομάδα των Πολεμιδιών φαίνεται ότι θα αποχαιρετήσει την κατηγορία με το κεφάλι ψηλά. 

61' 4-0 και χατ-τρικ ο Μπάρπαρο. Με απεθευείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνιά του ανήμπορου να αντιδράσει Γκοτ. Ο Αργεντινός έκανε την ποιοτική διαφορά στην κατά τ' άλλα αδιάφορη αναμέτρηση. 

70' ΓΚΟΛ 4-1 μειώνει ο Άρης. Οι φιλοξενούμενοι μειώνουν στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάρτινς. 

78’ ΓΚΟΛ 5-1 η Καρμιώτισσα. Μετά την μείωση του σκορ των φιλοξενουμένων από την άσπρη βούλα ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Χριστοφή. Την ευθύνη εκτέλεσης ανέλαβε ο Πάντος και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 5-1. 

90’ Δοκάρι για τον Άρη στην τελευταία φάση του αγώνα. 

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ντραγκόγιεβιτς,Βοσκανιάν, Όστοιτς, Πάντος, Α. Κυριάκου, Χριστοφή, Μπάρμπαρο, Κ. Δημητρίου, Αρότσα, Λοκόμπε, Σάλιακας.

ΑΡΗΣ: Γκοτ, Παχίπης. Μενέντες, Γιούσεφ, Μάρτινς, Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες, Γουέλνα, Φράγκος, Ράντου, Μασώνος.

-Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αβραάμ Τσούκκας, με βοηθούς την Αγγέλα Κυριάκου και τον Μάριο Δημητριάδη. 

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι προσφορά της Bet on Alfa