ΠΡΩΤΗ νίκη με τριάρα (φώτος)

Όντας άκρως αποτελεσματικός ο Εθνικός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας στο Δασάκι της Πάφου με 3-0. Δύο γκολ ο Κιπιάνι και ένα ο Χαραλάμπους. 

Το www.kerkida.net ήταν στο Δασάκι 

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Εθνικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κιπιάνι. Ο Κυπριανού έπιασε δυνατό σουτ, ο Κόπριβετς απέκρουσε αρχικά ωστόσο στην επαναφορά ο Ρώσος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στο 16ο λεπτό ο Γιαγκουδάκης δεν βρήκε στόχο με σουτ. 

Η Πάφος προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση φτάνοντας κοντά στο 1-1 στο 25ο λεπτό όμως το σουτ του Γιάνζα έφυγε έξω. 

Στο 30΄ ο Σικόρσκι δεν βρήκε στόχο, το σουτ του πέρασε λίγο έξω. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός.

Στο 38ο λεπτό ο Χαραλάμπους σκόραρε με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για τον Εθνικό. Ο νεαρός με προβολή νίκησε τον Κόπριβετς έπειτα από σέντρα του Κυπριανού κάνοντας το 2-0.

Β΄ Ημίχρονο

Χωρίς κάτι ουσιαστικό στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Η Πάφος είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητική. Από την άλλη ο Εθνικός στην πρώτη του επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ πλησίασε στο 3-0 όμως η κεφαλιά του Στόιτσεφ μετά από κόρνερ πέρασε μόλις έξω. 

Ξανά ο Κιπιάνι! 

Στο 62΄ο Κιπιάνι έκανε το 3-0 για τον Εθνικό. Προηγήθηκε το σουτ του Κυπριανού, ο Κόπριβετς απέκρουσε ασταθώς και στο… ριμπάουντ ο Ρώσος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. 

Φτάνοντας στο 80΄η Πάφος είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου με τον Εθνικό να διαχειρίζεται σχετικά εύκολα το υπέρ της προβάδισμα. 

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Εθνικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκατίνοφ, Στόιτσεφ, Ρόκαρτς, Πιντσέλι, Κιπιάνι (88′ Ενέσκου), Κυπριανού, Τσικάνσκι, Φιλίποφ, Παπαγεωργίου, Γκαβρίλα (34′ Χαραλάμπους), Ντόμπνιακ (71′ Αρέστη)

ΠΑΦΟΣ: Κόπριβετς, Χόριτς, Λότριτς (65′ Ζαχαρίου), Σικόρσκι, Ντεούλ, Γκάποβς, Σταύρου (80′ Δημοσθένους), Γιαγκουδάκης, Φυλακτού, Τσερνομόρντις, Γιάντζα

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μιχάλης Σωτηρίου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέας Μιχαηλίδης
4ος Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού

*** Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA