"Αλλαγές με την Ρεάλ γιατί δεν θα μπορούμε να έχουμε την μπάλα"

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Δώνης μετά το "διπλό" επί της Νέας Σαλαμίνας...

Αρχικά: "Είναι σημαντικό ότι ξεκινάμε με νίκη το πρωτάθλημα. Πάντα τα εκτός έδρας παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολα και έγινε και δύσκολο από την αρχή που μείναμε πίσω στο σκορ. Όμως η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία. Είχαμε υπομονή, κυκλοφορία, δημιουργία. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος απ' την απόδοση και το αποτέλεσμα".

Αν θα κάνει αλλαγές κόντρα στην Ρεάλ: "Αν εξαιρέσουμε τον Ζαχίντ, με τους υπόλοιπους παίκτες έχουμε δουλέψει μαζί μετά το ματς με την Σλάβια για 15 μέρες έντονης προπόνησης με πολλή πειθαρχία και πολλά πράγματα στο τακτικό κομμάτι. Ξέρουν όλα τα παιδιά - ακόμα και οι 2 που υποχρεωτικά άφησα εκτός Ευρώπης - ότι είναι απαραίτητοι στην ομάδα. Είναι σημαντικό να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και να μου δείχνουν στην προπόνηση ότι μπορούν να κερδίσουν την ευκαιρία. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτά που βλέπω στην προπόνηση. Με την Ρεάλ δεν θα μπορούμε να έχουμε την μπάλα άρα πρέπει να σκεφτούμε πως θα παίξουμε καλύτερα αμυντικά και φυσιολογικό είναι να υπάρξουν αλλαγές".

Από την άλλη ο Λιάσος Λουκά σχολίασε: "Δεν θα διαφωνήσω. Προηγηθήκαμε μετά από ομαδική πίεση και λάθος του αντιπάλου. Απ' εκεί και πέρα το ΑΠΟΕΛ πατούσε καλύτερα, κέρδισε δίκαια. Εμείς πρέπει να δούμε την δική μας ομάδα, να διορθώσουμε τα λάθη που είχαμε σήμερα και ήταν πάρα πολλά. Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Υποσχόμαστε δουλειά για να πάρουμε βαθμούς και να παίξουμε καλύτερα".

*** Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA