ΚΥΡΙΑρχη με Σισέ (φώτος)

Σ΄ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες (κυρίως για τους γηπεδούχους), η Ανόρθωση επικράτησε με 1-0 του Άρη για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Το "χρυσό" γκολ για την Κυρία πέτυχε ο Σισέ στο 60ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή του Νουρεντινόσι. Με δέκα ολοκλήρωσε ο Άρης αφού ο Ενκολόκ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 80΄. 

Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο και σας μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα. 

Ημίχρονο με κυρίαρχη την Ανόρθωση αλλά χωρίς την ουσία. 

Με διάθεση να πιέσει την εστία του Άρη στα πρώτα λεπτά η ομάδα της Ανόρθωσης. Η Κυρία προσπάθησε κυρίως από τα άκρα να φτάσει στην εστία του Νουρεντινόσκι. Η πρώτη τελική σημειώθηκε στο 7ο λεπτό όταν από κόρνερ, ο Ντουγκλάο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 14ο λεπτό ο Καμαρά έφτασε μια ανάσα από το 1-0 όμως η ωραία κεφαλιά του μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράγιος έφυγε λίγο άουτ. 

Φτάνοντας στο ημίωρο, η Ανόρθωση έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπανταλόφσκι. Ο μπακ της Κυρίας βρέθηκε στην περιοχή του Νουρεντινόσκι και με σουτ προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα παρόλα αυτά αυτή έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του κίπερ του Άρη. 

Η Ανόρθωση συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτάσει στην εστία του Νουρεντινόσκι. Στο 40΄η Παλάνγκα έπιασε σουτ λίγο έξω από την περιοχή όμως ήταν άστοχο. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ήρθε στο 44΄και πάλι για την Κυρία. Ο Σισέ ήταν αυτός που δέχτηκε την πάσα από τον Ράγιος και αφού ελίχθηκε έκανε ωραίο σουτ το οποίο πέρασε μόλις έξω. 

Δεύτερο ημίχρονο...

Η Ανόρθωση συνέχισε από εκεί που έμεινε με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Η Κυρία στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης και με τον Αράζ να μπαίνει ως αλλαγή στην θέση του Παλάνγκα, στρίμωξε τον Άρη στα καρέ του. Ο Αζέρος στο 54ο λεπτό έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα πήγε ψηλά.

ΓΚΟΛ και ξέσπασμα 

Στο 60΄ ο Σισέ κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της Ανόρθωσης με γκολ. Ο μεσοεπιθετικός της Κυρίας μετά από ωραία παράλληλη μπαλιά του Πράνιτς ήρθε σαν τρέιλερ μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0. 

Τρία λεπτά αργότερα ο Μαραγκουδάκης καρδιοχτύπησε την Ανόρθωση όμως η προβολή του από πλεονεκτική θέση μετά από σέντρα του Ενκολόκ πέρασε έξω. 

Λίγα λεπτά πριν την συμπλήρωση 70 λεπτών, η Ανόρθωση έχασε άλλες δύο ευκαιρίες. Αρχικά η κεφαλιά του Καμαρά στο 67΄πέρασε λίγο έξω ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αράζ είδε την μπάλα στο σουτ του να φεύγει σε κόρνερ από κόντρα που έβαλαν οι αμυνόμενοι. 

Στα επόμενα λεπτά είδαμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό αλλά και ένταση. Όλα άρχισαν στο 79ο λεπτό όταν ο Αράζ ζήτησε πέναλτι από μαρκάρισμα του Λεονάρντο με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. 
Στο 80΄ο Ενκολόκ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από μαρκάρισμα στο Ράγιος ενώ για ένα δύο λεπτά δεν είχαμε παιχνίδι αφού σημειώθηκε ένταση με διαπληκτισμούς ανάμεσα ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. 

Η επόμενη φάση ήταν για την Ανόρθωση με τον Σίλντενφελντ να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα έξω στο 90΄. 

Στα επόμενα τρία λεπτά η Ανόρθωση κατάφερε να κρατήσει την μπάλα με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ στο Αντώνης Παπαδόπουλος. 

Ανόρθωση:  Αρούς, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Μπανταλόφσκι, Βίκτορ, Σιβού, Ράγιος (89΄ Γκάντσιεφ) Σισέ, Παλάνγκα (46΄ Αράζ) Καμαρά (77΄ Καλό)

Άρης: Νουρεντινόσκι, Χριστοφόρου, Μεντμέτοβιτς, Φράγκος (46΄ Ιονίτσα) Μαραγκουδάκης, Νικολίτα, Ντρομπάροφ, Λεονάρντο, Παναγή, Ενγκολόκ, Ράντου (77΄ Πάγκαλος)

Κίτρινες: Σίλντενφελντ/Ενκολόκ, Παναγή

Κόκκινη: 2η κίτρινη Ενκολόκ

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α' Βοηθός Διαιτητής:    Νικήτα Στέλιος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Σωτήρης
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας

* Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA

Τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy