Όπως ξεκίνησε, έτσι τελείωσε! (Φώτος)

Σε ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι στο "Μακάρειο", χωρίς κλασικές ευκαιρίες και με 5 σουτ όλα κι όλα, Ολυμπιακός και Πάφος συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 0-0. Προσεκτικές οι ομάδες, χωρίς να ρισκάρουν, έμειναν στο μηδέν και πήραν από ένα βαθμό.

Ισορροπημένο δεκάλεπτο

Ισορροπημένο το πρώτο δεκάλεπτο στο παιχνίδι. Η μπάλα ήταν κυρίως στον χώρο του κέντρου, με την Πάφο να έχει περισσότερη κατοχή θέλοντας με υπομονή να αναπτυχθεί από τον κεντρικό άξονα και τον Ολυμπιακό να δοκιμάζει πιο άμεσα να στείλει την μπάλα μπροστά, κερδίζοντας 1-2 στημένα τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα. 

Από ένα σουτ

Το εικοσάλεπτο συμπληρώθηκε χωρίς την μεγάλη φάση. Όλα κι όλα δύο σουτ, από ένα για κάθε ομάδα με τον Μπρουλς για την Πάφο και τον Πεχλιβάνη για τον Ολυμπιακό, χωρίς να δημιουργηθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος. Κακός ο ρυθμός στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν αρκετά συντηρητικά θέλοντας να προστατέψουν τα μετόπισθεν τους.

Απειλητικά ο Πεχλιβάνης

Καμία αλλαγή στην εικόνα του αγώνα, με την Πάφο να έχει την κατοχή αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Χίντι και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να… χτυπήσει σε κάποια κόντρα. Σε μια εξ’ αυτών πλησίασε στο γκολ όταν στο 26’ ο Πεχλιβάνης έφυγε με ταχύτητα στην πλάτη της άμυνας και μπήκε στην περιοχή όμως το… σωτήριο τάκλιν του Ντομίνγκες έσωσε τον κίνδυνο. Αυτή ήταν και η τελευταία άξια αναφοράς φάση στο πρώτο μέρος.

Όπως τελείωσε το πρώτο...

Δεκάλεπτο στην επανάληψη, χωρίς να αλλάξει το παραμικρό σε ότι αφορά την εικόνα του αγώνα. Η Πάφος είχε την κατοχή της μπάλας, βρισκόταν πιο συχνά έξω απ’ την περιοχή του Χίντι αλλά χωρίς να μπορεί να φτιάξει κάποια απειλητική στιγμή. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να αμύνεται σωστά και να ψάχνει κάποια γρήγορη αντεπίθεση.

Η κάκιστη εικόνα έφερε αλλαγές

Η κάκιστη εικόνα του αγώνα, οδήγησε τους προπονητές στις πρώτες τους κινήσεις και είχαμε τρεις αλλαγές μέσα σε 7 λεπτά. Στο 61’ πρώτη η Πάφος με τον Σικόρσκι αντί του Καμαρά, στο 64’ ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Σωτηρίου αντί του Πεχλιβάνη και στο 67’ οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν στην δεύτερή τους κίνηση, με τον Κοβαλένκο να παίρνει την θέση του Ντεούλ. Φτάνοντας στο 70’, χωρίς καμία φάση στο δεύτερο μέρος.

Απειλή με Τόρες

Η Πάφος συνέχισε να κρατά μπάλα και να… γυροφέρνει έξω απ’ την αντίπαλη περιοχή αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στην επανάληψη. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάστρο στο 72’, ο Κάστρο κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε την κεφαλιά όμως δεν βρήκε στόχο.

Πίεση και ευκαιρία

Στο φινάλε η Πάφος πίεσε περισσότερο, είχε καλές στιγμές με πλαγιοκοπήσεις κυρίως από αριστερά και στο 91’ πλησίασε στο γκολ με την εκτέλεση φάουλ του Ρόγκουλιτς να φεύγει ελάχιστα έξω. Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 0-0, αποτέλεσμα δίκαιο με βάση τα όσα έδωσαν στο παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Χίντι, Πουγιούκκας, Πολυκάρπου, Πεχλιβάνης (64'Σωτηρίου), Μιγκελίτο, Τόρες (81'Καπαρτής), Κάστρο, Παχίπης (89'Παντελή) , Σαμάρας, Χριστοφίδης, Αντωνίου.

Πάφος: Κόπριβετς, Κομπανί, Ντομίνγκες, Χόριτς, Μπρουλς (80'Ρογκούλιτς), Ντεούλ (68'Κοβαλένκο), Γκάμποφς, Φυλακτού, Καμαρά (61'Σικόρσκι), Μουσταφά, Γκουλόν.

Κίτρινες: Παχίπης - Ντομίνγκες.

**Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νικόλας Νεοκλέους με βοηθούς τους Στέλιο Νικήτα και Γιώργο Σάββα.

**Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA. Τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy