ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ στο 95΄(φώτος)

Ο Ολυμπιακός σ΄ένα δραματικό στα τελευταία λεπτά παιχνίδι επικράτησε του Ερμή με 2-1 στο Μακάρειο πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με καταπληκτικό φάουλ του Κάστρο στο 54΄. Η ισοφάριση του Ερμή ήρθε στο 90΄με τον Τσούμου με τους μαυροπράσινους να έχουν τον τελευταίο λόγο και στο 95΄ με πέναλτι του Σαμάρα να παίρνουν την νίκη. 

Το www.kerkida.net ήταν στο Μακάρειο… 

Η πρώτη ευκαιρία φάση ήταν για τον Ολυμπιακό και ήρθε από στημένο. Στο 2΄ο Μιγκελίτο από το ύψος της μικρής περιοχής, έπιασε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, όπως ο Φρίμπονγκ έδιωξε.

Στο ίδιο λεπτό, ο Τόρες επιχείρησε συρτό σουτ όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Γιάννη Αραμπατζή. Στο 8ο λεπτό ο Ολυμπιακός παρολίγον να βρεθεί μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ. Ο Τόρες βρέθηκε εντός της περιοχής από δεξιά και γυρίζοντας την μπάλα, είδε τον Ψάλτη να κάνει την κεφαλιά. Η μπάλα πήγαινε στα δίκτυα όμως ο Αραμπατζής μπλόκαρε πριν καταλήξει στα δίκτυα.

Φτάνοντας στο 21ο λεπτό, ο Εμεγκάρα επιχείρησε με μακρινό σουτ να απειλήσει την εστία του Χίντι όμως η μπάλα έφυγε πολύ έξω. Στο 31ο λεπτό ο Ερμής απόλεσε μεγάλη ευκαιρία. Ο Άλεξ Κωνσταντίνου έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Τσούμου ο οποίος μέσα από την περιοχή είδε τον Χριστοφίδη να βάζει την τελευταία στιγμή την κόντρα διώχνοντας σε κόρνερ.  Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Τσούμου σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄όλους μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Χίντι. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.  

Δεύτερο ημίχρονο 

Η πρώτη φάση στο 2ο μέρος ήταν για τον Ερμή. Συγκεκριμένα στο 50΄ο Άλεξ Κωνσταντίνου γύρισε στον Τσούμου στην περιοχή με τον δεύτερο να κάνει το τακουνάκι και να βλέπει την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Χίντι. 

ΤΡΟΜΕΡΗ εκτέλεση φάουλ και 1-0!

Ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ στο 54ο λεπτό με τον αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Έλντερ Κάστρο. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού από πολύ μακριά εκτέλεσε δυνατά το φάουλ νικώντας τον Αραμπατζή για το 1-0.

Ο Ερμής προσπάθησε να αντιδράσει έπειτα από το γκολ του Ολυμπιακού ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση. Ο Τόρες στο 65ο λεπτό βρέθηκε μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του πέρασε έξω. 

Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση 70 λεπτών, ο Ιμερέκοφ έπιασε δυνατή κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Χίντι όμως ο Πεχλιβάνης έσωσε πάνω στην γραμμή διώχνοντας την μπάλα εκτός. 

ΦΟΒΕΡΟ σουτ, ΤΡΟΜΕΡΗ επέμβαση 

Στο 80΄ο Άλεξ Κωνσταντίνου επιχείρησε με θεαματικό σουτ στην κίνηση εντός της περιοχής να στείλει την μπάλα στα δίκτυα όμως ο Χίντι είχε εξίσου τρομερή αντίδραση διώχνοντας την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίκτυα του. 

Τσούμου στο 90΄ 

Ο Ερμής έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης στο 90΄με τον Τσούμου ο οποίος βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής μετά από ωραία σέντρα του Τσίνα και με σουτ έκανε το 1-1. 

Πέναλτι, κόκκινη και ΓΚΟΛ!

Στο 93΄ο Μιγκελίτο ανατράπηκε από τον Ιμερέκοφ, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και με δεύτερη κίτρινη απέβαλε τον παίκτη του Ερμή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαμάρας και έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Χίντι, Πολυκάρπου (38΄ Σεραφείμ) Πεχλιβάνης, Σωτηρίου, Τόρες, Κάστρο (58΄ Μενελάου) Παχίπης (90΄ Καπαρτής) Σαμάρας, Χριστοφίδης, Αντωνίου, Μιγκελίτο

Ερμής: Αραμπατζής, Ιμερέκοφ, Φρίμπονγκ (60΄ Γουίκς) Μαρτίνιουκ, Εμεγκάρα, Τσούμου, Κωνσταντίνου, Χριστοφή, Πατσέκο (68΄ Γεωργιάδης) Τσίνα, Ψάλτης

Κίτρινες: Χίντι, Σαμάρας, Σωτηρίου/

Κόκκινες: Ιμερέκοφ 

**Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA. Τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy