Beardspect - preminum λάδι για τους φανατικούς της γενειάδας

«Μια περιποιημένη γενειάδα, ανεξαρτήτως μήκους, είναι η ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τον εαυτό μας». 

 
Ο Κωνσταντίνος Λοΐζου και ο Αλέξης Σολομών, γραφίστες στο επάγγελμα, έκαναν κάτι πολύ απλό, δημιούργησαν ένα προϊόν που έλειπε από την αγορά και εξυπηρετούσε την ανάγκη τους για μια καλή και ολοκληρωμένη περιποίηση της γενειάδας τους.


Το Beardspect μαρτυρεί ακόμη και από την ονομασία του πως είναι ένα προϊόν που προορίζεται για άντρες που σέβονται τον εαυτό τους, αφού προκύπτει από την αγγλική beards (γένια) και respect (σεβασμός).


Χαρακτηρίζεται από ένα βαθύ και διακριτικό άρωμα με μεταξένια υφή, που περιέχει όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που απαιτεί η τρίχα της γενειάδας, για να είναι και να φαίνεται υγιής. 


100% φυσικό προϊόν, κατασκευασμένο για να προσφέρει την κατάλληλη ενυδάτωση και θρέψη σε όλους τους τύπους γενειάδας.

Πέραν όμως από την πρωτοποριακή του σύσταση, το Beardspect, ξεχωρίζει και για την ιδιαίτερη συσκευασία του. Η χειροποίητη, ξύλινη κασετίνα που το προστατεύει, φτιάχνεται από Κύπριους συνταξιούχους ξυλουργούς, με σκαλισμένο το λογότυπο του brand.


«Είναι αναγκαίο το λαδάκι να προστατεύεται από φθορές και από το φως έτσι θεωρήσαμε πως το κατάλληλο υλικό για να προσφέρει αυτή την προστασία, είναι το ξύλο. Σκληρό, ανθεκτικό και πέραν από την ομορφιά του, εκπροσωπεί χαρακτηριστικά με τα οποία ένας άνδρας, μπορεί να ταυτιστεί».

Για τη διαδικασία κατασκευής της χειροποίητης κασετίνας, ο Κωνσταντίνος και ο Αλέξης, αποτάθηκαν σε Κύπριους συνταξιούχους ξυλουργούς, γιατί ήθελαν να συνδυάσουν το παραδοσιακό στοιχείο, με το μοντέρνο. «Θέλαμε να φέρουμε σε επαφή την εμπειρία ανδρών που ανήκουν σε μια άλλη γενιά και σχολή σκέψης, με τη δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει εμάς τους δύο. Ενώ το  γεγονός ότι είναι χειροποίητη, προσδίδει και ένα στοιχείο οικειότητας, στον χρήστη.


Οι Κύπριοι φροντίζουν τον εαυτό τους πλέον ή εξακολουθούν να είναι διστακτικοί;
Οι άντρες τόσο στην Κύπρο, δίνουν πλέον περισσότερη σημασία στην εικόνα τους. Ο Κύπριος άνδρας, ως Ευρωπαίος πια, έχει εντάξει στην καθημερινότητά του την ανάγκη να περιποιείται τον εαυτό του. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν έχουμε παρατηρήσει να αισθάνονται ιδιαίτερα άβολα να χρησιμοποιήσουν προϊόντα περιποίησης, καθώς αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι την αναγκαιότητά τους.

 

«Το να διατηρεί ή να μακραίνει κανείς τη γενειάδα του δεν είναι εύκολη υπόθεση και το Beardspect έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους άντρες σε αυτή την πρόκληση με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. 
Το Beardspect βρίσκεται στην αγορά μόλις από τον Νοέμβριο 2016, με τις πωλήσεις του στο εξωτερικό να αυξάνονται σταθερά. 


Η συσκευασία είναι 30ml, έχει προτεινόμενη λιανική τιμή 25,00 και διατίθεται σε επιλεγμένα κομμωτήρια και κουρεία σε όλη την Κύπρο.