Μια Κυρία... ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΗ! (φώτος)

Όντας ΚΥΡΙΑρχη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η Ανόρθωση επικράτησε με 5-1 του Ολυμπιακού προσφέροντας γκολ και θέαμα στους φίλους της που βρέθηκαν στο Αντώνης Παπαδόπουλος.  ΤΡΙΑ γκολ ο Καμαρά, ένα ο Ράγιος και ένα ο Ντουγκλάο. Για τον Ολυμπιακό μείωσε σε 2-1 ο Τόρες. Η Ανόρθωση με την νίκη της έφτασε τους 23 βαθμούς ανεβαίνοντας στην κορυφή πάνω από την ΑΕΚ η οποία ωστόσο έχει παιχνίδι λιγότερο. 

Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο… 

Γρήγορος ο ρυθμός στο πρώτα λεπτά του αγώνα στην Λάρνακα. Στο 8ο λεπτό ο Πεχλιβάνης έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ όμως την τελευταία στιγμή ο Ντουγκλάο έδιωξε σε κόρνερ. Στο 11΄και στο 12΄ η απάντηση της Ανόρθωσης με τα σουτ των Βίκτορ και Παλάνγκα αντίστοιχα να περνούν έξω. Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου, ο Τόρες βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής του Αρούς όμως το σουτ του ήταν αδύναμο για να απειλήσει την εστία του Ισραηλινού.  Τρία λεπτά ο αργότερα ο Χίντι είπε “όχι” στο σουτ του Καμαρά ο οποίος έφυγε ταχύτατα από δεξιά. 

Η Ανόρθωση ανέβασε αισθητά ρυθμούς με τις συμπλήρωση 25 λεπτών στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Στο 25΄ ο Καμαρά εντός της περιοχής έπιασε την κεφαλιά όμως ο Χίντι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ αρνούμενος στον επιθετικό της Κυρίας το 1-0. 

Τα κατάφερε με Ντουγκλάο 

Στο 34ο λεπτό ο Ντουγκλάο κατάφερε να δώσει ουσία στην υπεροχή της Κυρίας κάνοντας το 1-0. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Καμαρά έπιασε αρχικά την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο στόπερ της Ανόρθωσης σε κενή εστία σκόραρε εύκολα.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Ανόρθωση να είναι μπροστά στο σκορ. Η Κυρία επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου της στο πρώτο μέρος, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να πλησιάσει την εστία του Αρούς.

Δεύτερο μέρος

Η Ανόρθωση μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος χάνοντας την πρώτη της ευκαιρία στο 48ο λεπτό με τον Καρλίτος. Ο ακραίος επιθετικός των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή όμως είδε τον Χίντι να αποκρούει το σουτ του. Δύο λεπτά αργότερα ο Παλάνγκα με σουτ δεν βρήκε στόχο. Τελικά η Κυρία κατάφερε στην τρίτη της απόπειρα να κάνει το 2-0 με τον Ράγιος. Ο Ισπανός με σουτ εντός της περιοχής μετά από κόρνερ, νίκησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για δεύτερη φορά στο 51΄. 

ΤΟΡΕΣ και μείωση σε 2-1 αλλά... Καμαρά

Στο 68ο λεπτό ο Ολυμπιακός μείωσε στο σκορ με τον Τόρες. Ο Μενελάου σέντραρε από αριστερά με τον Πορτογάλο να κάνει εξαιρετική κεφαλιά για το 2-1. Οι φίλοι του Ολυμπιακού ωστόσο δεν χάρηκαν για περισσότερο από δύο λεπτά αφού ο Καμαρά στο 70΄με ωραίο πλασέ αποκατέστησε την διαφορά των δύο τερμάτων κάνοντας το 3-1. 

Πέντε λεπτά μετά το 3-1 ο Καμαρά πέτυχε και δεύτερο γκολ κάνοντας το 4-1 για την Ανόρθωση. Ο Ράγιος ήταν αυτός που έδωσε εξαιρετική κάθετη στον Αφρικανό ο οποίος με πλασέ εντός της περιοχής νίκησε ξανά τον Χίντι. 

Χατ τρικ και 5-1

Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Καμαρά πέτυχε και τρίτο γκολ για το 5-1. Ο Πράνιτς γύρισε την μπάλα από αριστερά με τον Αφρικανό από πολύ κοντινή απόσταση να την στέλλει στα δίκτυα του Χίντι. 

Ανόρθωση: Αρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Καλό (62΄ Αράζ) Ράγιος (81΄ Οικονομίδης) Σεχού, Παλάνγκα, Βίκτορ (83΄ Άλβες) Καμαρά, Πράνιτς, Γκάντσιεφ

Ολυμπιακός: Χίντι, Πολυκάρπου (62΄ Αυλωνίτης) Πεχλιβάνης, Μιγκελίτο, Τόρες, Σεραφείμ, Μενελάου, Παντελή (80΄ Αντρέου) Δράκος, Αντωνίου, Σωτηρίου 

«Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy