Η ΣΩΣΤΗ κίνηση του Γεράσιμου...

Το παράδειγμα του Γεράσιμου Φυλακτού έρχεται να προστεθεί σε άλλα που προηγήθηκαν και που αποδεικνύουν έναν… άγραφο κανόνα.

Ο 26χρονος άσος, μετά από τρεις σεζόν στην Ομόνοια που είχε μεν συμμετοχές αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί, δόθηκε φέτος δανεικός στην Πάφο.

Απ’ την… αφάνεια, μέσω της Παφιακής ομάδας κατάφερε να έρθει στο προσκήνιο αφού είναι βασικός και αναντικατάστατος, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και 2 γκολ σε 9 συμμετοχές. Και η επιβράβευση, ήρθε με την κλήση του στην Εθνική ομάδα και στο ντεμπούτο του, στο φιλικό της Παρασκευής (10/11) με την Γεωργία.

Ο… κανόνας έχει να κάνει με το ότι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε μεγάλες ομάδες και δεν αγωνίζονται, για να έχει μέλλον η καριέρα τους θα πρέπει να πάρουν την απόφαση και να μετακινηθούν. Να πάνε σε ομάδες που θα παίζουν (είτε δανεικοί είτε ελεύθεροι) για να έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν και αν το αξίζουν, σε βάθος χρόνου θα έχουν ξανά ευκαιρίες από μεγάλες ομάδες. Ως πρωταγωνιστές και όχι ως κομπάρσοι.

LIVE τα πάντα με τα νέα της ομάδας, δηλώσεις, παρασκήνια, πλούσιο φωτορεπορτάζ, βίντεο και... περιγραφή του φιλικού αγώνα Γεωργία-Κύπρος. Όλες οι ειδήσεις για την Εθνική μας ομάδα είναι προσφορά του καταστήματος Danoi μέλος του συγκροτήματος Takis Vashiotis Ltd