Νέα χριστουγεννιάτικη προσφορά από την PrimeTel με δωροεπιταγή μέχρι και €700

Και φέτος, η PrimeTel εντάσσεται δυναμικά στη γιορτινή περίοδο, με τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη προσφορά της, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να επωφεληθεί τόσο από το αξιόπιστο δίκτυο των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας όσο και από τα πλούσια δώρα που χαρίζει φέτος τις γιορτές σε όλους τους νέους συνδρομητές της.

Συγκεκριμένα, κάθε νέος συνδρομητής που μεταφέρει τον αριθμό του σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητής Unlimited της PrimeTel, παίρνει αυτόματα μια δωροεπιταγή μέχρι και €700, για να επιλέξει τα χριστουγεννιάτικα δώρα του από τα καταστήματα PrimeTel, Telefone ή Public. Επίσης, οι νέοι συνδρομητές θα λαμβάνουν και επιπλέον δώρο ένα 4G smartphone αξίας €99, αλλά και δεύτερο τηλεφωνικό αριθμό με 500ΜΒ mobile internet κάθε μήνα.

Όσοι επιθυμούν να μεταφέρουν τον αριθμό τους σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητής Unlimited της PrimeΤel και να επωφεληθούν της νέας χριστουγεννιάτικης προσφοράς, μπορούν να καλέσουν στο 133, να επισκεφτούν ένα κατάστημα PrimeTel, Telefone ή Public ή να στείλουν μήνυμα στο 8585.

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν θα τη δείτε πολύ χαλαρά, γιατί σας κανονίζει η PrimeTel με τη νέα της προσφορά! Ακόμη το σκέφτεστε; 

Περισσότερες πληροφορίες στο primetel.com.cy