UNSTOPPABLE ο Απόλλωνας (φώτος)

Φοβερός και τρομερός ο Απόλλωνας του Σωφρόνη Αυγουστή. Οι γαλάζιοι έκαναν ότι ήθελαν στο παιχνίδι του Τσιρείου επικρατώντας της Πάφου με 6-0! Παπουλής, Ντα Σίλβα (φοβερό γκολ), Ζελάγια (2), Άλεφ και Γιάκολις οι σκόρερ για την ομάδα της Λεμεσού. 

Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο. 

ΔΥΝΑΤΑ και ΓΚΟΛ στο 15΄

Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 9ο λεπτό και ήταν για τον Απόλλωνα. Ο Γιάκολις σέντραρε με τον Παπουλή να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Κόπριβετς. Με την συμπλήρωση 15 λεπτών ο Άλεφ σέντραρε όμως ο Κόπριβετς είπε “όχι” στην προβολή του Ζελάγια. Στο ίδιο λεπτό ο Απόλλων κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Παπουλή. Έπειτα από κόρνερ ο Ελλαδίτης με κεφαλιά έκανε το 1-0 νωρίς - νωρίς. 

Στο 23ο λεπτό η Πάφος έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως ο Ρομπέρζ πρόλαβε την μπάλα στο πλασέ του Μπρουλς πριν περάσει την τελική γραμμή. 

Το πρώτο ημίωρο στο Τσίρειο ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να χάνει δύο ευκαιρίες να κάνει το 2-0. Ο Γιάκολις στο 29΄ μπήκε στην περιοχή του Κόπριβετς όμως ο Γκουλόν απομάκρυνε την μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα ο Πέδρο με σουτ δεν βρήκε στόχο. 

ΓΚΟΛΑΡΑ ο Άλεξ

Ο Άλεξ Ντα Σίλβα πέτυχε με εξαιρετικό γκολ το 2-0 για τον Απόλλωνα στο 36ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων με φοβερό σουτ από τα 40 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0. 

Δεύτερο μέρος

Πέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Απόλλωνας σφράγισε την υπόθεση νίκη με γκολ του Άλεφ. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ντα Σίλβα έκανε το 3-0. Στο 54ο λεπτό ο Γιάκολις κέρδισε πέναλτι. Ο Άλεξ Ντα Σίλβα ανέλαβε την εκτέλεση όμως σημάδεψε το δοκάρι του Κόπριβετς. 

ΓΚΟΛ με Ζελάγια 

Στο 58ο λεπτό ο Απόλλωνας πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Ζελάγια. Ο Βασιλείου σέντραρε με τον Αργεντινό με δυνατό σουτ να στέλλει την μπάλα στα δίκτυα για το 4-0. 

Με τον Απόλλωνα να κυριαρχεί στο παιχνίδι, ο Σωφρόνης Αυγουστή προχώρησε σε αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες. Ο Μπεντόγια και ο Σπόλιαριτς πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στο φετινό πρωτάθλημα. 

Κι άλλο ο Απόλλωνας!

Ο Απόλλωνας πέτυχε και πέμπτο γκολ στο 78ο λεπτό με τον Γιάκολις. Ο Κροάτης με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Κόπριβετς για 5η φορά. 

Δεύτερο ο Ζελάγια, 6ο ο Απόλλωνας

Ασταμάτητος ο Απόλλωνας ο οποίος με τον Ζελάγια έκανε το 6-0, εννιά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο Αργεντινός με ωραίο πλασέ σκόραρε για 2η φορά στο ματς. 

Απόλλωνας: Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Άλεφ (61΄ Μπεντόγια)  Άλαν, Ντα Σίλβα (71΄ Σπόλιαριτς) Παπουλής (65΄ Σαρδινέρο) Γιάκολις, Ζελάγια

Πάφος: Κόπριβετς, Γιάνζα, Ντομίνγκεζ (60΄ Ντεούλ) Γκουλόν, Χόρικ, Κομπανί, Πογιέτ, Μοστέφα, Ρόκουλιτς (46΄ Σικόρσκι) Κοβαλένκο (82΄ Λόντριτς) Μπρουλς

Κίτρινες: Ντα Σίλβα/Ρόκουλιτς, Ντομίνγκεζ, Κομπανί

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαβαρνάβα Μιχάλης

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy