"Σε άλλες χώρες όλα συμβαίνουν, στην Κύπρο δεν θέλουν" (Σχόλιο για ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ)

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, ο Πρόεδρος της Αγίας Νάπας Κώστας Ηλία αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ για το Κύπελλο, την μάχη στην Β’ Κατηγορία αλλά και το αποψινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Τότεναμ.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: "Στο Κύπελλο σε άλλες χώρες όλα συμβαίνουν, στην Κύπρο δεν θέλουν να συμβαίνει αυτό. Θα το παλέψουμε. Όταν σε αναγκάζουν να φύγεις από το γήπεδο σου και να πας να παίξεις στο ΓΣΖ, ομάδες όπως εμείς και η Δερύνεια, σημαίνει δεν θέλουν να γίνονται εκπλήξεις. Σε ένα μεγάλο και δύσκολο γήπεδο, οι πιθανότητες μας είναι λίγες. Αλλά θα παλέψουμε τον αγώνα, δεν μπορώ να πω ότι πάμε να χάσουμε".

Για το πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας: "Θέλοντας και μη, η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα. Μπορεί η βαθμολογική μας θέση να μην είναι καλή, αλλά το πρότζεκτ που βάλαμε για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι να χτίσουμε με τους μικρούς της ακαδημίας μας. Η ομάδα U19 είναι πρώτη, οι υπόλοιπες ομάδες πάνε επίσης πολύ καλά".

Για τα φαβορί ανόδου: "Φαβορί είναι η ΕΝΠ, η Καρμιώτισσα και η Αναγέννηση. Κράτησαν τον κορμό τους, έχουν 6-7 παίκτες από πέρσι και αυτό κάνει πιο εύκολο το έργο της. Η Αγία Νάπα έχει 20 καινούργιους παίκτες. ΕΝΠ και Καρμιώτισσα είναι φαβορί επειδή κάνουν διπλάσιο προϋπολογισμό σε σχέση με άλλες ομάδες".

Για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ: "Όπως εμείς είμαστε το αουτσάιντερ με την ΑΕΛ, έτσι και το ΑΠΟΕΛ με την Τότεναμ. Όμως έχει την ικανότητα να ανταπεξέλθει. Μακάρι να πάρει αποτέλεσμα και να προκριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ".