ΜΗΔΕΝ στο Τσίρειο (φώτος)

Σ΄ένα παιχνίδι μέτριο από πλευράς θεάματος, Άρης και Αλκή έμειναν στο 0-0 στο Τσίρειο σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Λίγες ευκαιρίες στις δύο εστίες με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με το ισόπαλο αποτέλεσμα. 

Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο…  

**Με ολιγόλεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι λόγω προβλήματος με τα δίκτυα

Η εξέλιξη του αγώνα

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ντουβεντρού κράτησε ωραία την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, έδωσε στον Σεμέδο όμως το σουτ του δεύτερου κόντραρε στους αμυντικούς. Ένα λεπτό αργότερα ο Άρης απάντησε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0 με τον Ιονίτα όμως ο Πάρντο απέκρουσε το δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του. Ένα σουτ του Σεμέδο στο 14ο λεπτό δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα στον Νουρεντινόσκι ο οποίος μπλόκαρε εύκολα.  

Το πρώτο 25λεπτο στο Τσίρειο ολοκληρώθηκε με την Αλκή να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να φτάνει με ευκολία στα καρέ του Νουρεντινόσκι. Οι ποδοσφαιριστές της Αθάνατης ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα. Κάποια μακρινά σουτ ήταν ακίνδυνα για τον κίπερ του Άρη.

Ένα γύρισμα του Ευσταθίου από αριστερά στο 27ο λεπτό δεν δημιούργησε πρόβλημα στον Πάρντο ο οποίος βγήκε και μάζεψε πριν ο Πάγκαλος βάλει την προβολή και δώσει στην μπάλα πορεία προς τα δίκτυα.  

Η πιο μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος για τον Άρη

Τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0 με τον Μαραγκουδάκη. Ο επιθετικός του Άρη εντός της περιοχής με σουτ είδε τον Πάρντο να αποκρούει δύσκολα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς καθυστερήσεις με το σκορ να μένει στο 0-0.

B΄Ημίχρονο

Η Αλκή απείλησε πρώτη στο δεύτερο μέρος στο 53ο λεπτό. Έπειτα από κόρνερ, ο Φαμπρίτσιο βρέθηκε εντός της περιοχής του Νουρεντινόσκι, έκανε το σουτ όμως η μπάλα κόντραρε στον Μαμμίδη και έφυγε έξω.  

Αργός ρυθμός και παιχνίδι κέντρου μέχρι το 76ο λεπτό στο Τσίρειο. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να απειλήσουν η μια την άλλη μετά την ευκαιρία του Φαμπρίτσιο στο 53ο λεπτό.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Ψύχας έπιασε δυνατό σουτ από πολύ μακριά με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από την εστία του Νουρεντινόσκι.   

Στο 89ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Άρη, ο Ράντου βρέθηκε εκτός της περιοχής με τον Πάρντο εξουδετερωμένο, έπιασε σουτ όμως δεν βρήκε στόχο. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στον αγώνα.

Άρης: Νουεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης (82΄ Μιχαήλ) Ιονίτα (70΄ Κυριάκου) Μαργκουδάκης, Ντρομπάροφ, Πάγκαλος (78΄ Γιούσεφ) Μαμμίδης, Ενγκολόκ, Ράντου 

Αλκή: Πάρντο, Χαραλάμπους, Φραγκέσκου, Ντουβεντρού (91΄ Βασίλεφ) Σεμέδο (84΄ Ψύχας) Χαρής, Αντρέου, Ιτούα, Φαμπρίτσιο, Μπιλάλ (72΄ Ντριμπό) Ντιακιτέ

Κίτρινες: Ιονίτα, Παχίπης/-

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy