Νίκη ΧΡΥΣΑΦΙ με Γιούσεφ (φώτος)

Μ΄ένα γκολ του Κρίστερ Γιούσεφ δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Άρης πήρε τρίποντο χρυσάφι στο Τσίρειο απέναντι στην Δόξα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία με την νίκη της έφτασε τους 13 βαθμούς. Το www.kerkida.net ήταν στο Τσίρειο, διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα.

Μόλις στο 3ο λεπτό η Δόξα απείλησε με τον Σαντίκ. Ο Κιφουετί ήταν αυτός που έκανε το τακουνάκι εντός της περιοχής με τον επιθετικό της ομάδας της Κατωκοπιάς να πιάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα έξω. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαραγκουδάκης με κοντινή κεφαλιά είδε τον Γκρεμσλ να αποκρούει σωτήρια. Το πρώτο 20λεπτο ολοκληρώθηκε με την Δόξα να φτάνει σε 2-3 τελικές προσπάθειες με τον Άρη να δυσκολεύεται πολύ στην επιθετική του ανάπτυξη. Ένα σουτ του Ασαμόα στο 13ο λεπτό αποκρούστηκε από τον Νουρεντινόσκι. Αυτή ήταν η πιο αξιόλογη τελική προσπάθεια της ομάδας της Κατωκοπιάς.

Φτάνοντας στο 36ο λεπτό, ο Σαντίκ γύρισε στο δεύτερο δοκάρι της εστίας του Νουρεντινόσκι, εκεί όπου ο Λουίς Κάρλος με προβολή έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Χωρίς κάποια άλλη ουσιαστική φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στο Τσίρειο. 

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την συμπλήρωση πέντε λεπτών στο δεύτερο μέρος, η Δόξα με τον Λουίς Κάρλος έφτασε σε άλλη μία τελική προσπάθεια. Ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο έξω. 

Στο 60΄ ο Άρης απείλησε με τον Ιονίτα. Ο Εγγλέζου μοίρασε στον συμπαίκτη του κι΄αυτός με σουτ εντός της περιοχής και πλάγια στη κλειστή γωνία του Γκρεμσλ είδε τον τελευταίο να διώχνει σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λουίς Κάρλος έφυγε ταχύτατα απέναντι από τον Νουρεντινόσκι όμως το σουτ του κόντραρε στον Ντρομπάροφ και έφυγε κόρνερ. 

Ο Άρης ανέβασε στροφές στο τελευταίο 20λεπτο φτάνοντας σε κάποιες τελικές προσπάθειες. Στο 73΄ο Γιούσεφ έκανε καλό σουτ όμως ο Γκρεμσλ έδιωξε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαραγκοδυάκης με κεφαλιά ήταν άστοχος.

Εννιά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Σαντίκ απόλεσε την μεγαλύτερη ευκαιρία για την Δόξα. Έπειτα από σέντρα που έγινε από δεξιά, ο επιθετικός της Δόξας με πλασέ έστειλε την μπάλα στην εσωτερική πλευρά του δοκαριού και στην συνέχεια ο Νουρεντινόσκι έδιωξε σε κόρνερ. 

Στο 84ο λεπτό ο Πάγκαλος απέναντι από τον Γκρεμσλ είδε τον τερματοφύλακα της Δόξας να αποκρούει. 

ΓΙΟΥΣΕΦ στο 88΄!

Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Γιούσεφ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Άρη. Ο Μουλόπουλος ήταν αυτός που σέντραρε από δεξιά με τον Γιούσεφ να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά στα δίκτυα για το 1-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Ιονίτα (77΄Πάγκαλος) Μαραγκουδάκης, Ντρομπάροφ, Εγγλέζου, Ενγκολόκ (61΄Παναγή) Κούσας, Ράντου (46΄Γιούσεφ)

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Μουχτάρης, Ρεδόνδο, Κιφουετί (65΄Παπαφώτης) Λουίς Κάρλος, Ασαμόα, Ιωάννου, Ζατλ, Ενινφούλ (65΄Κένιντι) Σαντίκ, Πουτζιουρής (89΄Μπα)

Κίτρινες: Μουλόπουλος, Γιούσεφ,/Ενινφούλ, Ρεδόνδο, Σαντίκ

**Ντεμπούτο για τον Κούσα και τον Εγγλέζου με την φανέλα του Άρη

**Ο Ενινφούλ χάνει το επόμενο παιχνίδι της Δόξας με το ΑΠΟΕΛ

**Ο Ενγκολόκ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι

**Χωρίς Ρεδόνδο με ΑΠΟΕΛ η Δόξα

**Χωρίς Σαντίκ με ΑΠΟΕΛ η Δόξα

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy