Σημαντικός αγώνας για την Ομόνοια

Σημαντικό αγώνα έχει να δώσει αυτή την Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, η οποία θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ Λάρνακας στο στάδιο «Ελευθερία», στις 20:30.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και προτελευταίας της κανονικής διάρκειας. Η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση με 34 βαθμούς, έναν βαθμό περισσότερο από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ και θέλει τη νίκη καθώς την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το «αιώνιο» ντέρμπι, το οποίο ενδεχομένως να κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια.

Για τον αγώνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Πολυβίου: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας με μια ομάδα που πάντα μας δυσκολεύει. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και με πάθος, για να πάρουμε τη νίκη. Για την ώρα σκεφτόμαστε αποκλειστικά την ΑΕΚ και όταν τελειώσει αυτό το ματς θα δούμε τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Έχουμε και μία σημαντική απουσία, αυτή του Σέζαρ, που συμπλήρωσε κάρτες, όμως έχουμε την ποιότητα και το βάθος για να αναπληρωθεί αυτή η απουσία».

Ο προπονητής της ομάδας μας απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Οι παίκτες χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε να έρθει στο γήπεδο την Πέμπτη, γιατί μαζί τους γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Η Βαθμολογία

ΟΜΟΝΟΙΑ/AΡAΡAT 34
ΑΠΟΕΛ 33
ΑΝΟΡΘΩΣΗ 25
ΑΕΛ 17
ΑΕΚ 14
ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ 9
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 8
ΘΟΪ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 0
13ης αγωνιστική

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ vs ΑΠΟΕΛ
ΟΜΟΝΟΙΑ/AΡAΡAT vs ΑΕΚ
ΘΟΪ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ vs ΑΕΛ
ΑΜΕΚ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ