Στους "8" με ισοπαλία (φώτος)

 Η Ανόρθωση πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου μετά το 1-1 του επαναληπτικού στο ΓΣΖ με την Αγία Νάπα. Η Κυρία ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 90+2 μετά το γκολ του Ντουγκλάο από το σημείο του πέναλτι προτού ισοφαρίσει ο Ομάρ στα τελευταία λεπτά. Μετά το τελικό 1-1 η ομάδα του Ρόνι Λέβι πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. 

Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο, διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα...

Η πρώτη τελική σημειώθηκε στο 8ο λεπτό και ήταν για την Ανόρθωση. Ο Καλό επιχείρησε με σουτ να γίνει απειλητικός για τους φιλοξενούμενους όμως η μπάλα πέρασε άουτ. 

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Καμαρά να σουτάρει έξω από την περιοχή όμως ο τερματοφύλακας Παναγιώτου απέκρουσε. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Αράζ ήταν σε θέση οφσάιντ. 

Δύο δοκάρια σε δύο λεπτά

Στο 13ο λεπτό ο Αφρικανός επιθετικός της Ανόρθωσης μετά από γύρισμα από αριστερά του Αράζ με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα η Ανόρθωση ήταν και πάλι άτυχη αφού η σέντρα σουτ του Αζέρου πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο δοκάρια μέσα σε δύο λεπτά για την Κυρία.

Στην συνέχεια του αγώνα, η Ανόρθωση είχεν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν ήταν το ίδιο απειλητική με το πρώτο τέταρτο. Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος του πρώτου μέρους με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Ανόρθωση απείλησε με τον Βίκτορ στο 57ο λεπτό όμως το σουτ του αρχηγού της Κυρίας πέρασε έξω. Η απάντηση της Αγίας Νάπας ήρθε δύο λεπτά αργότερα όμως το σουτ του Ομάρ εντός της περιοχής έφυγε άουτ. 

ΓΚΟΛ με πέναλτι και αποβολή

Τελικά η Ανόρθωση κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 65ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντουγκλάο. 
Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα μετά από χέρι του Στυλιανού έπειτα από σουτ του Αράζ. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς ανέκοψε την πορεία της μπάλας προς τα δίκτυα. 

Στο 74ο λεπτό η Ανόρθωση έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της όμως ο Άλβες αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή μετά από πάσα του Καμαρά. 

ΓΚΟΛ στο 90+2

Στο 90+2 η Αγία Νάπα έφτασε στην ισοφάριση με τον Ομάρ. Ο επιθετικός των γηπεδούχων με δυνατό σουτ εντός της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Αρούς για το τελικό 1-1. 

Αγία Νάπα: Παναγιώτου, Παναγιώτου Π, Ομάρ, Στυλιανού, Γιουκαρής (82΄Ζανέττου) Λαφάρζ, Μάχαττος (75΄Γεωργίου) Μενσά, Σλόουι (46΄ Μάρκου) Περατικός, Γκονζάλες.

Ανόρθωση: Αρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Σιβού, Πηλέας, Οικονομίδης, Βίκτορ, Αράζ (68΄Αρτυματάς, 77΄Πράνιτς) Ματθαίου (52΄Άλβες) Καλό, Καμάρα.

Κίτρινες: Γκονζάλες/Καρλίτος

Κόκκινες: Στυλιανού/-

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy